blbne obnovovaci frekvence
Zdravim mam 7800 GTX a pri 60 hz mi to dost blika pri 85 mi to blyka o trochu min (coz by uz vubec nemelo byt znat) pri 100 Hz je to znat trosicku. Pri restartu pocitace mi to na zacatku blyka jako blazen. Monitorem to neni zkousel jsem dva. Muzu tu grafickou kartu reklamovat? Nebo cim by to mohlo bejt ?? Dik
Re: blbne obnovovaci frekvence
A proč nenapíšeš na jakým monitoru to zkoušíš, rozlišení,...? Tu grafiku si kupoval tedka jako upgrade nebo si kupoval celou sestavu?
Upgrade: Jak si přeinstalovával ovladače? Odinstaloval si starý?
Proč tu lidi neuměj popsat svůj problém tak, aby ostatní nemuseli věštit z koule???
P.S. slovo "BLYKAT" hodně bije do očí! :))
Pokud ti to blika podobne jako primo ve Windows pri 60Hz, tak to neni nic zvlastniho, protoze dokud ti nenabehne system, tak je vsechno v 60Hz.
Blika jako blazen si dokazu predstavit, ale jestli to odpovida tomu, co vidis, to uz nevim. Takze to opravdu popis podrobneji.
btw. nevim, kde si prisel na to, ze pri 85Hz nema byt videt zadne blikani....mozna by nemelo byt pro vetsinu lidi, ale zalezi na kvalite monitoru a na tvych ocich. Ja osobne 85Hz nesnesu.
Citace:
Původně odeslal mejla
A proč nenapíšeš na jakým monitoru to zkoušíš, rozlišení,...? Tu grafiku si kupoval tedka jako upgrade nebo si kupoval celou sestavu?
Upgrade: Jak si přeinstalovával ovladače? Odinstaloval si starý?
Proč tu lidi neuměj popsat svůj problém tak, aby ostatní nemuseli věštit z koule???
P.S. slovo "BLYKAT" hodně bije do očí! :))
tak sorry : Zkousim to na monitoru (na jakym to na jinych pocitacich nedela sice to je sunka ale kdyz to na jinejch kompech nedela ... ) Kupoval jsem celou sestavu (AZUS A8N32 sli deluxe, AMD x2 3800+, 3x HDD,DVD)myslel jsem ze by to mohlo byt zdrojem, ale driv mi to nedelalo az tedka v posledni dobe. Nainstaloval jsem normalne vokna + ovladace atd.. a potom to obnovuju z imige kdyz potrebuju.
Zkusil jsem to hodit na druhej vystup na grafarne a tam to nedela. Pri 85Hz to skoro nepoznam a na 100ce to je dobry ale ten prvni vystup to dela furt. Pri restartu pocitace to taky jakstaks znat nebylo a tedka to je znat dost :(
zacalo to takhle: monitor se zacal sam zhasinat a hned se rozsvitil (jako kdyz menim frekvence) a takhle treba 10x za 2 hodiny potom byl celej den pokoj a druhej den zase.
Jo a pouzivam rozliseni 1024*768
Citace:
Původně odeslal blekota
tak sorry : Zkousim to na monitoru (na jakym to na jinych pocitacich nedela sice to je sunka ale kdyz to na jinejch kompech nedela ... ) Kupoval jsem celou sestavu (AZUS A8N32 sli deluxe, AMD x2 3800+, 3x HDD,DVD)myslel jsem ze by to mohlo byt zdrojem, ale driv mi to nedelalo az tedka v posledni dobe. Nainstaloval jsem normalne vokna + ovladace atd.. a potom to obnovuju z imige kdyz potrebuju.
Zkusil jsem to hodit na druhej vystup na grafarne a tam to nedela. Pri 85Hz to skoro nepoznam a na 100ce to je dobry ale ten prvni vystup to dela furt. Pri restartu pocitace to taky jakstaks znat nebylo a tedka to je znat dost :(
zacalo to takhle: monitor se zacal sam zhasinat a hned se rozsvitil (jako kdyz menim frekvence) a takhle treba 10x za 2 hodiny potom byl celej den pokoj a druhej den zase.
Jo a pouzivam rozliseni 1024*768
a zdroj je revoltec 400 W
je sorry to sem se prekouk
Z toho co si tu teďka napsal to vypadá, že může být opravdu špatnej ten výstup. Ale nenapsal si, jakej používáš. Analog nebo digital? Předpokládám,že ten monitor je CRT. Měl sem podobnej problém, když jsem koupil tu svoji 6600GT,ale spravily to ovladače,takže doporučuju ještě vyzkoušet ty. Ještě se tu nabízí jedna otázka, proč nepouživáš ten výstup, na kterým ti to jede dobře?
Citace:
Původně odeslal mejla
Z toho co si tu teďka napsal to vypadá, že může být opravdu špatnej ten výstup. Ale nenapsal si, jakej používáš. Analog nebo digital? Předpokládám,že ten monitor je CRT. Měl sem podobnej problém, když jsem koupil tu svoji 6600GT,ale spravily to ovladače,takže doporučuju ještě vyzkoušet ty. Ještě se tu nabízí jedna otázka, proč nepouživáš ten výstup, na kterým ti to jede dobře?
Monitor je crt. Pouzivam ten druhej vystup ale sere me ze mam tak drahou grafarnu a neco tam nefunguje jak ma. A do budoucna si stejne chci zapojit dva CRT nebo LCD :(
Tedka jsem si nainstaloval rivatuner a tam je neco o low level refresh rate ? nevite nekdo co to je ?
No tak to samozřejmě není OK,že to nejede nastopro. Ale jak říkám, zkus ty jiný ovladače,třeba ti to vyřeší problém jako mě. Používám tedka 91.28 a jede vše jak má