TSBohemka reklamace po 30 dnech.
Zdravim,
mam na reklamaci MB a predpokladam, ze do dvou dnu uz to neporesi, takze by me zajimalo, kdyz jsem to tam 21.6 rano osbone zanesl, tak 30 dnu od te doby je 20.6 mam jim volat na odstoupeni od smlouvy uz 20. nebo az 21. nebo tam mam radej zajet osobne (75km)?
Diky
Re: Kdy vyprsi 30 dnu na reklamaci?
Citace:
Původně odeslal Špeta Marek
Zdravim,
mam na reklamaci MB a predpokladam, ze do dvou dnu uz to neporesi, takze by me zajimalo, kdyz jsem to tam 21.6 rano osbone zanesl, tak 30 dnu od te doby je 20.6 mam jim volat na odstoupeni od smlouvy uz 20. nebo az 21. nebo tam mam radej zajet osobne (75km)?
Diky
ta lhuta je 30 dni a pocina bezet prvnim dnem pote, co jsi jim do donesl - tedy 22/6. z toho pak vyplyva, ze jsou povinni to vyresit nejpozdeji 22/7, coz je patek. takze kdyz tam v pondeli 25/7 zajdes s tim, ze to chces mit hotove, a reklamace nebude vyrizena, pak budes mit pravo odstoupit od smlouvy vzhledem k tomu, ze se na to bude hledet jako na neopravitelnou vadu
takze zitra tam frcim, jen by me zajimalo zda si muzu vybrat, co po nich budu chtit? Prachy nebo novy vyrobek, vsude ctu "nebo", ale nikde nepisou jestli o tom rozhoduju ja nebo prodejce.
Rozhodujes o tom ty(zakaznik).
ted jsem tam volal, ze si pro to prijedu¨a borec v TS-Bohemii mi hlasi, ze se to o dobu posouzeni prodluzuje, mam je tam teda si dojit totalne zdrbat, ze? Uz me serou, jsem vytoceny a omlouvam se za sproste slova.
Citace:
ted jsem tam volal, ze si pro to prijedu¨a borec v TS-Bohemii mi hlasi, ze se to o dobu posouzeni prodluzuje, mam je tam teda si dojit totalne zdrbat, ze? Uz me serou, jsem vytoceny a omlouvam se za sproste slova.
ja v Brnensky Bohemce taky reklamoval desku. A na papiru co me dali bylo uvedeny neco ve smyslu, ze maji pravo si tech 30dnu prodlouzit v pripade nejakych testu ci co (nebo 30dnu+cesta k vyrobci desky)-nevim, ale neco takovy tam meli napsanyho:-( Tak nevim...
Zadny pravo nemaj, pokud neni reklamace vyresena 30ty den, povazuje se automaticky vada za neodtranitelnou a MUSI ti OKAMZITE bud dat nove zbozi (!! pokud chces !!) nebo penize. Psat si muzou kam chtej co chtej. Naopak, prodejce je povinen reklamaci posoudit neprodlene, nejdele do 3 dnu, pouze v pripade ze je nutne odborne posouzeni, muze reklamaci resit az 30 dnu. To kam to posila/neposila je ciste jeho problem.
Re: TSBohemka reklamace po 30 dnech.
Tak jsem to vymyslel zajedu tam osobne, reknu, ze znam sve prava a on me urcite taky a ze to chci vyridit po dobrem, jestli ne, tak si necham napsat papir, ze reklamacka neni hotova a pohrozim COI a kdyz mi to nebude chtit vystavit, tak to budu mit cele nahrane mp3 prehravacem, ukazu mu to a jestli ani pak nevysoli, tak uz se asi neudrzim!
Citace:
...tak si necham napsat papir, ze reklamacka neni hotova ...
tipuju, že ti ten papír nedaj. Ale držím palce.
Já zas tipuju, že jakmile tam naběhne a udělá trochu dusno, tak se velmi rychle probudí a splní svoje povinnosti.
mp3 usb stick, upozornit je, ze je nahravas a debatovat s nima. Rozhodne bych toho cloveka upozornil, ze pokud dojde k problemu, bude to zrovna ON, ktery do toho bude zatazen. Vetsinou takovy clovek potom rychle roztaje... :)
Takze prachy jsem sice nedostal, ale vyresil jsem to po telefonu, vymenou za druhou desku a ani nebudu platit postovne, to se teda prekonali, mozna si tam jeste neco koupim, diky za podporu!
Priste budu reklamovat ve Zline.
Pokud se dobre pamatuju, Bohemka je velkoobchod a postupuje se podle obchodniho zakoniku, kde zadna 30 denni lhuta neni. Uz sem tam dlouho nebyl, tak netusim jestli to plati porad. Nicmene u me to vzdy do tech 30 dnu stihli, zatim sem s nima problem nemel.
Citace:
Původně odeslal Johny_g
Pokud se dobre pamatuju, Bohemka je velkoobchod a postupuje se podle obchodniho zakoniku, kde zadna 30 denni lhuta neni. Uz sem tam dlouho nebyl, tak netusim jestli to plati porad. Nicmene u me to vzdy do tech 30 dnu stihli, zatim sem s nima problem nemel.
Není to tak.
http://4um.ocguru.cz/showthread.php?p=606626#post606626
Citace:
Původně odeslal jimmy
mp3 usb stick, upozornit je, ze je nahravas a debatovat s nima. Rozhodne bych toho cloveka upozornil, ze pokud dojde k problemu, bude to zrovna ON, ktery do toho bude zatazen. Vetsinou takovy clovek potom rychle roztaje... :)
No nevim nevim, v prosinci 05 tam byl nejaky blbecek, ktery byl tak natvrdlej, ze ani todle by ho asi neodradilo trvdit to co mi tehdy tvrdil. Od te doby tam beru jen vyjimecne.
Bych rekl, ze ten "blbecek" je tam furt ;-). Kdyz jsem mu rekl: "Prosim vas, to jako budu cekat do Vanoc?" Tak mi rekl, ze na nej utocim :D
Citace:
Bych rekl, ze ten "blbecek" je tam furt ;-). Kdyz jsem mu rekl: "Prosim vas, to jako budu cekat do Vanoc?" Tak mi rekl, ze na nej utocim :D
A v ktery pobocce to bylo?? V Brnensky?? :rolleyes:.. Jestli jo tak to docela chapu pac je tam jeden exot.. A jestli znas jmeno tak mi pisni SZ ;).. dik
Citace:
Původně odeslal rombo
A v ktery pobocce to bylo?? V Brnensky?? :rolleyes:.. Jestli jo tak to docela chapu pac je tam jeden exot.. A jestli znas jmeno tak mi pisni SZ ;).. dik
ja vam do toho nechcu kecat, ale ten clovek na brnenskejch reklamackach je uuuplne v pohode... chovam se k nemu slusne (ne nelezu mu do prdele) vzdycky jeste pokecame.. on mi rekne, co se ted tak nejvic reklamuje, co si mam a nemam kupovat... mezitim natuka reklamacku.. a pohoda...
naposled sem reklamoval ramku... vysvetlil sem mu, ze ji potrebuju nutne... vymenil na pockani... stalo me to asi 30min cekani...
tot moje zkusenosti... jen a jen dobry.. s reklamacema... a nejen v TSce
No kdyz tam dojdu a ten clovek na me zira, jak kdybych ho strasne obtezoval tim, ze po nem vubec neci chci, tak to neni moc dobre pro zacatek. Kdyz tam v pondeli reklamuju vec, kterou jsem koupil v patek a on mi rika, ze on to posoudit nemuze, ze nevi co s tim, tak mi teda reknete, co tam vubec dela, to tam muzou zrovna udelat jen sbernu. Tohle mu neberu, taky se musi starat o penize sve firmy, ale, kdyz mi dava jeste najevo (gestikulaci i slovy), ze jsem si to udelal sam a ze nemam sanci na kladne vyrizeni, tak to uz je vrchol. Nastesti tri roky nehodlam nic zasadniho kupovat a kdyz ano, tak si radej zajedu do Zlina na reklamacku.
Citace:
Původně odeslal xvojta
ja vam do toho nechcu kecat, ale ten clovek na brnenskejch reklamackach je uuuplne v pohode... chovam se k nemu slusne (ne nelezu mu do prdele) vzdycky jeste pokecame.. on mi rekne, co se ted tak nejvic reklamuje, co si mam a nemam kupovat... mezitim natuka reklamacku.. a pohoda...
naposled sem reklamoval ramku... vysvetlil sem mu, ze ji potrebuju nutne... vymenil na pockani... stalo me to asi 30min cekani...
Ja jsem byl na nej taky slusnej, nechtel jsem nic reklamovat, jen neco vyzkouset. Co jsem jim tam kdy donesl mi vymenili, RAM mi meni vsude na pockani (by me zajimalo co by chteli posilat testovat, kdyz jim hodin vypis z Memtestu a GoldMem), ale ten pristup k zakazniku je v Brnenske TS silenej. Obchodnici se uz zmenili, ale ten servisak zije asi nekde jinde.
PS: ja se k nemu taky choval slusne, slusne jsem ho poprosil a premyslet o jeho IQ jsem zacal az pozdeji :-)
2Rombo: ja si uz jeho jmeno bohuzel nepamatuju, ale tehdy jsem se na nej ptal, protoze jsem mel chut to resit s jeho nadrizenym...
2Špeta Marek: ja si nemuzu vynachvalit Softcom. Jak s pristupem, tak k reklamacim. Vzdy mi vyhoveli i nad ramec zarucni doby
ja uz mu to jmeno poslal, pamatuji si to velmi dobre M.N.
Citace:
Původně odeslal PetrT
Ja jsem byl na nej taky slusnej, nechtel jsem nic reklamovat, jen neco vyzkouset. Co jsem jim tam kdy donesl mi vymenili, RAM mi meni vsude na pockani (by me zajimalo co by chteli posilat testovat, kdyz jim hodin vypis z Memtestu a GoldMem), ale ten pristup k zakazniku je v Brnenske TS silenej. Obchodnici se uz zmenili, ale ten servisak zije asi nekde jinde.
PS: ja se k nemu taky choval slusne, slusne jsem ho poprosil a premyslet o jeho IQ jsem zacal az pozdeji :-)
2Rombo: ja si uz jeho jmeno bohuzel nepamatuju, ale tehdy jsem se na nej ptal, protoze jsem mel chut to resit s jeho nadrizenym...
2Špeta Marek: ja si nemuzu vynachvalit Softcom. Jak s pristupem, tak k reklamacim. Vzdy mi vyhoveli i nad ramec zarucni doby
No pokud to byl pan Patak tak je to jasny pac ten zije mimo realitu :lol: pac ja myslel prave jeho.. S M.N. problemy nemam ;)