Freeware alternativa k Total commanderu
Znate nejakou freeware alternativu k total commanderu?
No nemyslim zrovna nejakou, ale nejakou dobrou.
Prosel sem spoustu programu a jediny alespon trochu prijatelny byl muCommander, ale ten byl v jave a navic i tak nic moc (treba neumel taby atd.).
Re: Freeware alternativa k Total commanderu
Siroce pouzivane jsou Servant Salamander nebo FAR manager. Ale jejich schopnosti neznam osobne.
Citace:
Původně odeslal jedik
Siroce pouzivane jsou Servant Salamander nebo FAR manager. Ale jejich schopnosti neznam osobne.
Salamander ve free verzi je 8 let stary, far nema win32 gui, ale jen textovy, coz je docela neprijatelny kvuli drag a drop treba.
Zkus se podivat na freeCommander http://www.freecommander.com/
Jiste, ze uz sem zkousel, nic moc.
Ja som nedavno zacal pouzivat freecommandera a som uplne spokojny. Mohol by si aspon blizsie napisat co od programu chces.
No hlavne me na nem stve, ze mam windows kopirovani, nema taby a nepta se pred kopirovanim ...
to posledni bych i nejak prekousl.
No tak se muzes zeptat autora, jestli to tam neprida. Nebo si naprogramovat svuj, lepsi :-D
Citace:
Původně odeslal Lolita
Salamander ve free verzi je 8 let stary, far nema win32 gui, ale jen textovy, coz je docela neprijatelny kvuli drag a drop treba.
D&D ma jako plugin ;)
Osobně jsem zrovna včera přešel z TC na FreeCommander, nedávno(17. září) navíc vyšla nová verze - 2008.06c.
Stáhnout si ji můžete zde. Jedná se o oficiální download server.
Informace o tomto programu si můžete v angličtině přečíst zde:
http://freecommander.com/fc_details_en.htm
Navíc, jako jedni z mála zemí máme i lokalizovanou nápovědu, viz. zde, je nutné ji ale na stejné stránce stáhnout a nainstalovat ji. Zde je přímý odkaz pro stáhnutí.
No je tu este aj Unreal Commander.
Podporuje pluginy pre TC, ma taby, a je free aj pre business pouzitie...
Akurat co ma take divne su ikonky...
Citace:
Původně odeslal
LtK
No je tu este aj Unreal Commander.
Podporuje pluginy pre TC, ma taby, a je free aj pre business pouzitie...
Akurat co ma take divne su ikonky...
U UC(Unreal commander) jsem nedocílil toho, aby se mi taby vraceli na původní pozici, na jakou byly nastaveny.
Možná jsem to napsal zvláštně, tak snad to objasním na příkladě:
mám například tab Instalačky, tab je uzamknutý, ale je povolena další navigace v nich. Přejdu do podadresáře třeba Total Commander a zůstanu v něm. Překliknu se ve stejném panelu do jiného tabu, něco v něm udělám a chci zpátky do tabu Instalačky, ale UC mě přepne do toho podadresáře Total Commander, protože to byl poslední navštívený přes tento tab, já bych ale rád přešel do původníhoadresáře tabu. U TC i FC(Freecommander) jsem to nastavil hned, leč u UC jsem tuto možnost nenašel.
Je to už ale asi dva tři měsíce, co jsem to zkoušel, možná že už to ale jde, nevím.
2 Blackknight: Tak toto som neskúšal a v podstate ani nepotreboval. Tab sa dá zamknúť a keď chceš skočiť do podadresára, tak sa Ti otvorí nový tab.
Ale pôvodná otázka bola na free alternatívu. UC síce nie je identický klon TC, ale na dosť vecí stačí... A pre niekoho by mohla byť výhoda podpora pluginov TC.
Citace:
Původně odeslal
LtK
2 Blackknight: Tak toto som neskúšal a v podstate ani nepotreboval. Tab sa dá zamknúť a keď chceš skočiť do podadresára, tak sa Ti otvorí nový tab.
Ale pôvodná otázka bola na free alternatívu. UC síce nie je identický klon TC, ale na dosť vecí stačí... A pre niekoho by mohla byť výhoda podpora pluginov TC.
No, to právě nechci, pak ho zase zavírat, když už ho nepotřebuju.
Jinak, samozřejmně, UC je free alternativa k TC,netvrdil jsem opak, jen jsem si dovolil napsat své poznatky, ohledně UC, TC, FC :)