Zdravim, mozna budu prechazet na PCI-E 9600XT 256MB RAM mi staci, ktera PCI-E Atina je na tom stejne? Na netu jsem hledal nejake testy, ale prime porovnani nikde.
Printable View
Zdravim, mozna budu prechazet na PCI-E 9600XT 256MB RAM mi staci, ktera PCI-E Atina je na tom stejne? Na netu jsem hledal nejake testy, ale prime porovnani nikde.
podle me by to melo byt stejny jako X600
EDIT: videl jsem onehda clanek na pctuningu.... ale nemuzu to najit. bylo to neco jako "teoreticky vykon grafickych karet" a bylo to tam pekne serazeny podle Directu a tak.... a 9600 byla na stejne urovni jako X600 ale at delam co delam ted ten clanek nemuzu najit :(
ale treba x600XT ma kamarad a nestacim se divit jak mu na tom vsechno krasne beha... ma prescota 3.0 Ghz a 512 ram a suverene mu vsechno beha 2x lepe nez me :)
jj, X600 a R9600 mají prakticky totéž jádro (který se liší jen řadičem). Ale já bych skoro doporučoval mrknout po nějaký 256MB pasivně chlazený X1300PRO nebo X1600PRO (i luxusní HIS IceQ seženeš pod 3k). Nejsou drahý a aspoň za ty peníze dostaneš něco lepšího.
tak tak... x1600Pro je dobra kupa za tie prachy... tiez by som xcel, ale to uz by som potreboval aj novu dosku a prakticky vsetko.... Este mi komp na pracu staci a moc sa uz nehram, takze este s upgrade vydrzim...