Re: i865G/ICH5 a Asus P5P800
Co jsme našel a co my bylo řečeno v jiném vlákně by to mělo bejt OK.Podle Asus com jsem něco o OC našel.Ikdyž nevládnu En jazykem pochopil jsem že by to mělo bejt také OK.
Deska nic moc.V BIOSu se nedá skoro nic nastavit.AGP/PCI lock to asi nemá,vCore se nedá nastavit.....
Po přetočení blbne integrovaná zukárna....
Citace:
Původně odeslal Xfantasy
Deska nic moc.V BIOSu se nedá skoro nic nastavit.AGP/PCI lock to asi nemá,vCore se nedá nastavit.....
Po přetočení blbne integrovaná zukárna....
PCI/AGP lock by mal byt v zalozke Jumperfree configuration, tam zvolis manual. Inak je mozne, ze to nebude mat, nemal si brat VM verziu aj ked to by malo znamenat len mATX format dosky. Klasicka P5P800 alebo DLX tento lock urcite ma a taktiez aj zmenu Vcore...
Citace:
Původně odeslal misokgb
PCI/AGP lock by mal byt v zalozke Jumperfree configuration, tam zvolis manual. Inak je mozne, ze to nebude mat, nemal si brat VM verziu aj ked to by malo znamenat len mATX format dosky. Klasicka P5P800 alebo DLX tento lock urcite ma a taktiez aj zmenu Vcore...
Problem je, ze klasicka ATX verze se uz ani neda sehnat, co jsem se tak dival.
Opravdu to tam neni :-) .Chtělo by to modnutej bios,nebo skusit jestli by nešel BIOS z těch "normálních" Bude fachat? ... ale abych to pak ještě rozjel.
Nevíte někdo postup jak zachránit špatnej flash u Asusu?EN nevládnu,ale co jsempochopil tak stačí nechat Asus CD v mechanice a mělo by se to spustit samo "Asus Crash Free"
PS:jinak jinou desku by to chtělo,ale pokud člověk neví jakou... tak sem sáhl po této...
Ad bios: ano staci mit originalni cd v mechanice a pri zapnuti pocitace stisknout Alt + F2 .. Rovnez muzes bios na cd vypalit, pokud nemas orig. cd, pripadne muze byt bios na diskete.. Musi mit ale spravny nazev - ten najeds v navodu nebo na orig. cd :)
Ja takhle flashuju bios na sve asusce.
Hmm,díky za upřesnění.Orig CD mám.Jen taková malá otázka,bude to fachat vždy?Najede to i na špatnym BIOSu?
Jinak máte někdo skušenost s modifikací Asus AMI BIOSu?Skoušel sem AMIBCP ale nějak se mi nedaří ukázat programu soubor s BIOSem...
Jinak vím že je tu přímo sekce Mod BIOS,ale je tam takovejch požadavků,že neni šance dopracovat se k modu...
ftp://dlsvr01.asus.com/pub/ASUS/mb/s...M/P5P80502.zip
Jestli to bude fungovat vzdy, to nevim..jeste jsem to nastesti nemusel zkouset se spatnym biosem :)
Kdysi tu nekdo psal, ze asus biosy se snad editovat nedaji.. ale nevim, treba to uz neplati.