Jak vytvorit davku na zavreni aktivniho okna
Zdravim,
mam novou klavesku, je docela dobra, ale u te stare sem zaviral pomoci jejiho "specialniho tlacitka" aktivni okna. alt + f4 je pro mne dost kostrbate. A tak nejak sem si na to talcitko uz zvykl a u te nove nic takoveho neni. Ale je tam moznost naprogramovani nekterych tlacitek na spousteni programu a tedy i davek. No a ja bych si nejakou takovou davku potreboval napsat. Neporadite mi s tim nekdo pls ?
Jedna se tady o tuto klavesku :
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=35069
Marrtin
Re: Jak vytvorit davku na zavreni aktivniho okna
pskill ? Ale nejspis to nepujde pres to, nevim ...
napada me treba pomoci Windows Scripting Host:
altf4.vbs
Kód:
Set WshShell = WScript.CreateObject("WScript.Shell")
WshShell.SendKeys "%{F4}"
takze nejaky batak:
zavri.cmd
Predpoklad je, ze mas v systemu nainstalovany windows scripting host.
moc dekuji Andurilovi jeho vbskript funguje. Akorat sem asi kapku magor, protoze sem si neoveril jestli ten soft od te klavesky opravdu umi spoustet davky. A vysledek? Samozrejmne neumi. Zna jenom *.exe soubory.
Tak bych se chtel jeste zeptat jestli by ta davka nesla nejakym jednoduchym zpusobem zkompilovat do *.exe souboru ?
A jeste bych se chtel Lolity zeptat co je to PSkill ?
To je nejaky prikaz do te davky, nebo je to softik ? Skusim dar od pritele Googla. Vubec totiz netusim co to je.
Zatim moc dekuji
Edit 1:
TO Lolita: Pskill je skutecne malej softik. Ale netusim jakej parametr mu mam dat aby mi zavrel aktivni okno. Skusim pokus omyl.
Edit 2:
Tak uz mi to funguje. On ten soft nakonec umi spoustet *.bat soubory, jenom ma v roltce s typem souboru ke spusteni pouze *.exe soubory. Takze sem mu skuil napsat cestu "natvrdo" a on mi to sezral.
Este jednou dekuju vsem a hlavne pak Andurilovi.
Dik a CIAO !!!
Pripadne si mohl skusit "wscript.exe C:\altf4.vbs" (pripadne c:\%windir%\system32\wscript.exe ...). Teda pokud by se tam nekam dal vecpat parametr za ten exac. Ja takhle spoustim skripty pri vybite baterce na ntb :-)
tak pouzij girder s pluginem pro KB
Citace:
Původně odeslal tominek
tak pouzij girder s pluginem pro KB
Tobe girder zvlada multimedialni klavesy? Jestli jo tak to je super, me totiz ne ):
Citace:
Původně odeslal Lolita
Tobe girder zvlada multimedialni klavesy? Jestli jo tak to je super, me totiz ne ):
no na vsech KB co jsem zkousel mi girder opravdu zvladal vsechny klavesy. nejsem si ale 100% jist ze jsem nepouzil nejaky nestandardni keyboard plugin
Taky pouzivam girder..a potrebuju k tomu plugin "Keyboard" ..verze 3.0a, autor Ron Bessems.
Citace:
Původně odeslal Anduril
Taky pouzivam girder..a potrebuju k tomu plugin "Keyboard" ..verze 3.0a, autor Ron Bessems.
Asi mam vadnou KB no ... stejne si hodlam koupit MS 4000, ktera ma normalni nastavovaci SW (:
Citace:
Původně odeslal Lolita
Asi mam vadnou KB no ... stejne si hodlam koupit MS 4000, ktera ma normalni nastavovaci SW (:
vrele doporucuju napred si ji vyzkouset protoze rozlozeni klaves neni stejne jak vidis na fotkach na netu (Shift, Enter,... spatne popisky klaves!!! nechutne odflaknuty cesky popisky...). jinak co se tyce stisku klaves je to totalni spicka. rozlozeni klaves ma porad o nekolik trid lepsi hnusne byla KB na ktere porad pisu (obrazky jsou v bazaru - nejak jsem se ji snazil prodat)
Cesky popisky me netrapi a o shift a neter samozrejme vim, jen me stve, ze ta s malym enterem a lomitkem je ta drazsi ): - podle toho co sem cetl, tak malej enter a lomitko nad nim ma retail verze \:
ale to je tu ot no