Creative Sound Blaster X-Fi Fatality a dalkovy ovladac
Mam X-Fi Fatality a zajimalo by me jestli se da nejak pouzit ovladac na ovladani systemu (proste aby sel nastavit na cokoli) a vyuzit pri tom panel, ktery je u zvukovky (jako prijimac signalu). Nemate nekdo podobnou zkusenost/problem?
Zkousel jsem program Girder, ale ten se nejak nechytl. Pravdepodobne to bude tim, ze to cidlo samotne ani ten panel se nemusi nijak instalovat, proste se pripoji datovej kabel a napajeni a dela to vsechno co ma...
Re: Creative Sound Blaster X-Fi Fatality a dalkovy ovladac
Přes Girder to jen tak nepůjde....ten čeká na signál z USB či Seriového portu..kdežto X-FI si sama signály dekoduje a posílá systému již instrukce co má dělat. Takže je třeba správně překodovat. Mám dojem že tímto postupem naučíš poslouchat spoustu programů, Winamp, WinDVD,viz odkaz. Samozřejmě takové volnosti jako u HIP nebo Gireru dosáhnout nelze(myslím hlavně makra)
Zde odkaz s ENG návodem... Creative Forum
Kdyby jsi si s tím nevěděl rady tak napiš, zkusím pomoci s případným překladem.
Řekl bych, že girder není závislý jen na usb a sériáku, funguje i s tv kartami, akorát je potřeba sehnat správný plug-in. Teda aspoň s mým starým Leadtek Winfast to funguje. Otázka je, jestli by nějaký plugin šel napsat i pro x-fi, pokud ano, bylo by to fajn.
Dival jsem se na to forum Creativu a ten thread vypada hodne slibne... Dokoknce tam nekdo rozepsal kody vsech klaves :)
Určitě, věnují se tomu již delší dobu....dle mě lepší varianta než se babrat s girderem