Prosím pomoc !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Printable View
Prosím pomoc !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pokud si na ten disk dále nic nezapisoval, tak máš celkem 100% šanci to obnovit programem "Restoration". Nevím už kde jsem ho stahnul, ale mohu ti ho poslat má to pár kB.
Norton Utilities na 100% ale adresu nepytaj, neviem ju. A radsej dovtedy komp ani nezapinaj.
Norton Utilities na 100% ale adresu nepytaj, neviem ju. A radsej dovtedy komp ani nezapinaj. A najlepsie dat ten disk do inej masiny a taq to davat naspet
norton utilities nemaji zadnou undelete utilitu,naposledy ji mela dosovska verze, protected min neni nic jineho nez double kos. data ti spolehlive obnovi r-studio, urcite to nasosas pres DC++, ale pokud mas FAT32 tak mas smulu, z fat32 neobnovis soubory, co byli fragmentovany, resp. obnovis,ale jenon prvni fragment bude korektni,dalsi budou mit obsah jinych souboru, hlavne ze je ale fat32 rychlejsi ne? to za to urcite stoji. takze jak jsem rekl r-studio.
jjmyslim ze to umi i NorthonCitace:
Původně odeslal Ladis
norton ma maximalne protected recycled bin, zadne undelete neumi,alespon verze 2003 co jsem zkousel to neumela.
Norton utility to umi porad, je tam dosovsky undetele i verze pro win, jinak tech restore programku je spousta (recover-it,revive a pod) fungujou vsechny celkem dobre ale pokud jsi tam uz neco zapsal (staci nabeh Win) tak je na tak velke soubory opravdu jen mala sance (velke riziko ze je nejaka cast prepsana, obvzlast pri velke fragmentaci).
Ten nortonovskej ma i prognozu uspesnosti undeletu souboru tak si muzes vybrat ktery obnovit (obnovenim jednoho souboru se snizuje pravdepodobnost ostatnich- muze je prepsat) nebo revive to resi moznosti ulozeni na jiny disk - to mi pripada nejbezpecnejsi.
obnovenim jednoho se snizuje pravdepodobnost obnoveni druheho, to je duvod proc seriozni programy z duvodu bezpecnosti umozni pouze obnoveni na jiny oddil. BTW jestli je undelete od nortoru tak kvalitni jak defregmentace tak potez panbuh.Schvalne ho dneska zkusim, jestli umi obnovit i zasifrovane soubory.
DOSovsky Disk Editor a UnErase boli jedine 2 pouzitelne veci z Norton Utilities. Disk doctor je shit ako hrom (mozno je to teraz uz lepsie ale dost pochybujem), nevie poriadne hladat blbe sektory (po kontrole tymto shitom ich tam plno ostalo neoznacenych a scandisk ich normalne nasiel).
Pred casom mi lahla extended partition s 2 ma logickymi diskami. NU ju nevedelo detekovat. Restoration detto. Easy Recovery vytiahlo cez 98% dat. Download na fosiho applikaciach.
v Norton Utilitites to je :!:
alepson v te verzi co mam ja - Norton Utilities 2000 a jemnuje se to Norton Unerase a jde to spoustet primo z CDcka (je to i v autorunu)
stahni si to odtud, asi budes potrebovat i ty knihovny
http://bluegyn.free.fr/r/rest2514/
Presne tak... Easy recovery alebo od PowerQuestu Lost&Found...
Tie Norton Utility boli dobré za dávnych čias... Teraz je to bieda... :-(