Čeština pro Win XP 64bit?
Cus
Lidičky nevíte jestli existuje "nějaký balíček" s češtinou pro Windows XP prof. 64bit?
Synovec koupil xpéčka ale anglická páč prý česká neexistují??!
Popřípadě nevíte cestu kde se nachází soubrory s jazykem?
Možná hloupí nápad ale co je tam dát z 32bit. verze?? popřípadě je podle ní ty 64bit upravit?
PS: Hledat jsem použil a 0!
Re: Čeština pro Win XP 64bit?
dát z 32bit. asi těžko a balíčky imo taky neexistují. Lokalizované jsou části systému, nejde podle mě o nějaký balíček s jazykem.
WXP 64bit česká nejsou.
Tezko, jednotlive stringy (ceske hlasky) sou primo imho v exacich a dllkachm zmena jazyka = rekompilace.
Tohle budou podporovat az windows vista, v binarkach budou pouze promenne a k tomu balicek s jazykem - proto take na Vistu budou jednotne zaplaty pro vsechny jazykove mutace.
Nj holt smůla! Já říkal že má počkat na Visty!! To je skody to je skody!!
Citace:
Původně odeslal Gizmo_CZ
Nj holt smůla! Já říkal že má počkat na Visty!! To je skody to je skody!!
At to bere pozitivne - aspon se bude pouzivnim OS ucit anglicky.
hm, ja mam na NTB WIN XP PRO ENG (cz k tomu nebyly), a v klidku jsem si zvyk, anglick vladnu bych rek velic slusne a problem zadnej...
Anglická Windows nijak výrazně neškodí. Horší je ovládat zároveň jak anglický Excel (mám v práci), tak český (mám ve škole). To je pak teprve terno, když potřebujete vkládat funkce.
No hlavní problém po nainstalován AJ Win XP 64bit bylo hodit tam CZ klávesnici ale po 20min se podařilo ( samozřejmě to bylo triviální ale přijít na to :-) )
Citace:
Původně odeslal Gizmo_CZ
No hlavní problém po nainstalován AJ Win XP 64bit bylo hodit tam CZ klávesnici ale po 20min se podařilo ( samozřejmě to bylo triviální ale přijít na to :-) )
A navic se to da nastavit pri instalaci ;)
Citace:
Původně odeslal Caleb
A navic se to da nastavit pri instalaci ;)
No právě že při instalaci NE!!
Dá ti to sice na výběr, ale jen AJ!! Když jsem si přehazoval tu českou klávesnici, tak se windows připojily na MS update a stáhli "něco" (co to fakt nevím) a pak to chtělo restart. Po Restartu jsou některé položky ve Windows české?!!! 99% ale zůstala v AJ??!! Možná to je CZ programama co jsou nainstalované - to fakt netuším? Jinak pohoda Jen mě zaraily dvě složky Program Files ??
Citace:
Původně odeslal Gizmo_CZ
No právě že při instalaci NE!!
Rozhodně ano.