Re: Fujifilm FinePix S6500fd
Citace:
Původně odeslal russianblue
na první pohled vypadá docela OK :)
http://www.dpreview.com/news/0607/06...00fd.asp#specs
hlavně se mě líbí:
velikost senzoru - 1/1.7" CCD
formát záznamu : JPEG / RAW
objektiv : 28 - 300 mm - zoom "na prstenci"
clona: F2.8 - F11 myslím že normálně je v této kategorii max. 8
citlivost : 3200 (sem fakt zvědavej na superCCD)
na tomto by měli ještě zapracovat:
hledáček je jen 115,000 pixelů
žádná stabilizace
Taky sem ted o nem nekde cetl a vypada hodne zajimave. Jinak ti davam za pravdu ze v dnesni dobe by u takoveho fotaku ta stabilizace mohla byt. Jinak ISO 3200-bojim ze to nebude pouzitelny.
Citace:
Původně odeslal Neller
Jinak ISO 3200-bojim ze to nebude pouzitelny.
těžko říct, moje zkušenost s FP - 5600 je taková, že pokud fotíš do JPG tak je ISO 1600 nepoužitelný. Pokud fotíš do RAWu, a odšumíš to v komplu, tak se to použít dá. Obzvlášť na web, či menší formáty fotek
Jeste co by me vadilo u tohoto fotaku je pozice hledacku-mohla by byt trosku vic vlevo (kdyz je hledacek uprostred nad LCD-dal od leve hrany) tak se dotykas nosem o LCD (a vetsinou ho tim spinis)-Jen tim chci rict, ze me vyhovuji fotaky kde je hledacek vice na levem boku.
Nejvetsim probleem tohohle fotaku je ten hledacek a hlavne XD karty. nechapu proc tam nenechali i slot na CF :-(
Citace:
Původně odeslal sx02
Nejvetsim probleem tohohle fotaku je ten hledacek a hlavne XD karty. nechapu proc tam nenechali i slot na CF :-(
proc xD karty? Vzdyt sou rychly a uz i jejich cena sla dolu (1GB pod 1300kc). Nebo narazis na to ze se nedaji sehnat nejaky vetsi kapacity jako 2GB a vice?
Citace:
Původně odeslal Neller
proc xD karty? Vzdyt sou rychly a uz i jejich cena sla dolu (1GB pod 1300kc). Nebo narazis na to ze se nedaji sehnat nejaky vetsi kapacity jako 2GB a vice?
Ano nedaji se sehnat vetsi kapacity. Pouzijes je jedine do fotaku fuji a olympus takze kdyz menis pristroj musis i kartu. A navic i kdyz sla cena dolu, stale jsou drazsi nez CF a SD.
Navic pod tech 1300 mas obycejne typy. Typ H (jediny ktery se vyplati kupovat) stoji jeste o 150vic.
ps: jinak narazim hlavne na to ze "lepsi" model ze ktereho 6500fd vychazi slot na CF ma. Cili tohle je vicmene jasnej priklad aby si ty dva fotaky nelezly do zeli :-(
mne to pripada to samy S9500, jenom to nema slot na CF karty a ma to ISO3200 diky tomu, ze to je 6mpix misto 9mpix
Citace:
Původně odeslal wong
mne to pripada to samy S9500, jenom to nema slot na CF karty a ma to ISO3200 diky tomu, ze to je 6mpix misto 9mpix
je to tak...
Nevite, kdy se ma dostat do prodeje?
Citace:
Původně odeslal
Neller
Nevite, kdy se ma dostat do prodeje?
Skladem: k dispozici od 20.10.06 .... viz megapixel, to bude asi nejdrivejsi datum..
Citace:
Původně odeslal
sx02
Skladem: k dispozici od 20.10.06 .... viz megapixel, to bude asi nejdrivejsi datum..
diky za info.