Zdravim, mame v praci (brigadnik) zakazane asi ICQ, icq.com nejede a ani zadny icq messenger nejede, jde s tim neco udelat?
Printable View
Zdravim, mame v praci (brigadnik) zakazane asi ICQ, icq.com nejede a ani zadny icq messenger nejede, jde s tim neco udelat?
Pracovat ;-)
ICQ2Go jsi zkousel?
Ani webowe ICQ? (Java, Flash) bud mate blokle porty nebo vyfiltrovano vse co obrahuje *icq.com :) Taky v praci nic nejde nainstalovat, ale webove ICQ jede.
nejede nic a v praci pracuju, ale prece jen kdyz se clovek prodira estonskymi weby, tak potrebuje trochu pokecat cesky
www.meebo.com Uz to tu je spomenute aspon 5x a vzhladom na to , kolko mas prispevkov , by si uz mohol pouzivat aj search tu na fore.Citace:
Původně odeslal Špeta Marek
:cool: Search bylo prvni co jsem udelal. A dik moc za radu, pridavam karmu
stym icq2go je to blbost.pokial mozes sufrovat mozes pouzivat aj icq2go.jedine ze by si tam nemal flash/java.
Zablokovat tu page natvrdo je pro admina site ten nejmensi problem, takze si nejdrive o tom neco zjisti, nez psat takove bludy.Citace:
Původně odeslal SonnY
Me funguje v praci GAIM - vse okolo icq mame taky zakazane. Tohle funguje, protoze se to pripojuje tusim pres AOL.
No ja myslim, ze by melo bohate stacit se pripojit pres HTTP.
mno ale pokud je na proxy/iGW zakazano cokoliv kde se vyskytuje *icq* tak ti http asi moc nepomuze ne?
Jelikož u nás je to také zakázané, ale je povoleno VPN připojení (nechápu v tomto Admina...) tak jsem si udělal doma VPN server, na ten se připojím z práce a jede všechno co potřebuju :) a nebo potom také ICQ přes mobil, ale to je občas malilinko dražší....
co takhle to resit mirandou nebo trilianem
Tebe teplo nerobi asi dobre ;)Citace:
Původně odeslal Vintrlos I.
Citace:
Původně odeslal Špeta Marek
Me zas v praci z nejakeho duvodu nejel snad zadnej alternativni klient, jen original ICQ.
Tak jsem to vyresil prechodem na Jabber (stejne uz me stvalo to neustale padani ICQ) a pripojeni do site ICQ pres transport na serveru Jabberu
ja jsem to v praci resil pres Socks2Http, tim jsem si vlastne na lokale vytvoril SOCKS4/5 server, kterej se "tuneloval" ven pres firemni HTTP proxy. Na HTTP proxy ve firme byl povolen pouze port 80 (HTTP) a i kdyz se ICQ pres HTTP port nepripojilo, tak pres Socks2Http to nebyl problem...
Zkus nějaký anonymizér, třeba na Katedrále
zkousel si port 80? kdyz ho das v nastaveni misto standardniho 5190, tak by to melo jet...
ještě mě napadlo nepsat tam login.icq.com ale přímo IP adresu. ICQ jich používá pokud vím vícero, a samozřejmě port 80. Jejich login servery naslouchají snad na všech portech :)
https by tohle nezastaviloCitace:
Původně odeslal Maxik