ATI 9500@9700pro 128MB Asi odesla, jaky mela orig. chladic?
Nejspis me odesla jiz vyse zminovana karta. Pracoval jsem normalne v systemu a najednou cerna obrazovka a nic :( Hudba hrala dal a pocitac jsem normalne vypnul pres klavesnici (pro stourali jsem zmacknul alt+f4 a nasledne enter :)). Nechal jsem pocitac tak pul hodky vyply a pak ho zapnul, ale bohuzel jenom cerna obrazovka, zadne pipani desky .... grafiku jsem vyndal prohlidnul ji a vypada ok.
Da se udelat neco jineho, nez ze tu grafiku otestuju v jinem PC a prohlasim, ze je death? :roll:
Jeste dotazek, grafika je jeste do 22.8 v zaruce u CZC, ale nemam bohuzel originalni chladic :(
Karta je to tato: Sapphire Atlantis ATI Radeon 9500 128MB OEM 256bit. (je to na danovym dokladu od CZC), tak bych vas lidicky poprosil o radu jaky chladic na ni vubec byl?
Tento jsem mel na minulem Radeonu 9500@9500pro 64MB a vim, ze se davaly i na Radeony 9700(pro):
http://www.beyond3d.com/reviews/sapp...ard_fronts.jpg
A tento chladic jsem nasel v googlu, kdyz jsem hledal Sapphire 9500 128MB:
http://www.beyond3d.com/reviews/sapp...9500fronts.jpg
Takze jaky na ni mel byt? :? DIKY MOC
EDIT: Mam ja to ale smulu, tedka koukam na ten doklad a je tam na nem jiny seriovy cislo nez na karte :sad:
EDIT2: Grafiku jsem zkusil v jinem PC a obraz take nenaskoci, takze je 100% grafika v haji :evil:
Re: ATI 9500@9700pro 128MB Asi odesla, jaky mela orig. chladic?
Ja si pamatuju pouze ten prvni chladic, proto se radeji ptam :)
moje 9500 mela ten spodni chladic - byla 128 bit
Moje mela ten vrchni, byla taky 128 bit.
Myslim, ze sapphiry 9500@9700, co se tu na foru kdysi prodavaly, tak mely spodni typ chladice, ale ve zlate barve (mam dojem).
Citace:
Původně odeslal Howkey
Mam ja to ale smulu, tedka koukam na ten doklad a je tam na nem jiny seriovy cislo nez na karte :sad:
z toho si vubec nic nedelej, ja kdyz v CC reklamoval Hercules 9800PRO, tak jsem zjistil ze na fakture je take jine cislo, ale reklamoval jsem to normalne, a protoze se hercules uz v te dobe nevyrabel, a jinou 9800PRO nahradou jsem odmitl, dostal jsem dobropis na 16000Kc :)...rozhodne take trvej na penezich
Citace:
Původně odeslal alternate
z toho si vubec nic nedelej, ja kdyz v CC reklamoval Hercules 9800PRO, tak jsem zjistil ze na fakture je take jine cislo, ale reklamoval jsem to normalne, a protoze se hercules uz v te dobe nevyrabel, a jinou 9800PRO nahradou jsem odmitl, dostal jsem dobropis na 16000Kc :)...rozhodne take trvej na penezich
Penize urcite budu chtit, nez nahradu. Reklamaci jiz resim, posilal jsem do CC, fotky vsech cisel, ktere se na karte nachazi + ofocenou fakturu, tak uvidime...ted jeste trefit spravnej vetracek na tu grafiku :-)
Citace:
Původně odeslal alternate
Penize urcite budu chtit, nez nahradu. Reklamaci jiz resim, posilal jsem do CC, fotky vsech cisel, ktere se na karte nachazi + ofocenou fakturu, tak uvidime...ted jeste trefit spravnej vetracek na tu grafiku :-)
2 Příloh-a(y)
Muzu ti poslouzit obrazkem origos chladice meho R9500@9700Pro
Citace:
Původně odeslal Halen
Muzu ti poslouzit obrazkem origos chladice meho R9500@9700Pro
A to je karta od Sapphiru? Pripadna moznost poslat chladic? :)
Pridal jsem dalsi obrazek; Ano, je od Sapphire, kupovana v CC (tenkrat best kauf), zaruka uz neni, takze by vetracek urcite poslat sel. Ale upozornuju, jsem docela lenoch. :D