De to nejak udelat?
Pouzivam AHA-2940U2W a 20GB Barracudu, updatoval jsem soubory v bootovaci diskete pro win98 ale nepomaha to zadnyma nastrojema tam ty disky nevidim detekuje to pouze SCSI CD mechaniky
Printable View
De to nejak udelat?
Pouzivam AHA-2940U2W a 20GB Barracudu, updatoval jsem soubory v bootovaci diskete pro win98 ale nepomaha to zadnyma nastrojema tam ty disky nevidim detekuje to pouze SCSI CD mechaniky
Musis mat zapnuty BIOS radica a potom ziadne drivery nepotrebujes - disk uvidis normalne aj v DOSe.
verim tomu ze je s odpojenyma deskama to pise neco ve smyslu "SCSI BIOS is Disabled!"Citace:
Původně odeslal Rainbow
Kdyz to nastavim v biosu "ID LUN Number" CD mechaniky tak z nabootoju, ale nevidim disky, myslel jsem ze to musim udelat nejak pres disketu :-\
XP a W2K jdo nainstalovat
//edit: no prave sem v praci (AIC-7895 & 9GB Seagate)zkusil nabootovat z CD a zkusil volbu spustit instalaci z CD a vypada ze to de, jeste to zkusim doma se svyma diskama.
Chod do toho BIOSu (Ctrl+A) a pozri nastavenia, ci mas zapnutu podporu int 13h. Alebo mozno je ten disk prilis velky a BIOS stary?
to je zaply, BIOS posledni, mel problemy az se 73GB (spatna detekte, pomala rychlost...)Citace:
Původně odeslal Rainbow
Kazdopadne sem nemel cas udelat, to co sem mel v predposelnim postu.
Divne - normalne by ten disk malo byt vidiet v FDISKu.
BTW. Na tieto radice existuje BIOS 3.10. Nejako zmizol zo stranok Adaptecu, ale existuje:
http://www.videohelp.com/forum/archive/t273442.html
2940U2W nemam, len 2940U2 a 2940UW, ale malo by to fungovat vsetko rovnako.