-
Poterbuju CZ ip, ale sem v nemecku
Zdravim potrebuju poradit potrebuju ceskou hlavicku IP, ale jsem pripojen z nemecka.
http://www.2gm.cz/?page_id=10
to je pekne reseni ale bohuzel v neplacene verzi dost pomale, potrebuju rychlost 100+kbs
(pokud najdete podobne rychlejsi pripojeni dejte vedet)
Vycetl jsem nekde, ze muzu vse zaridit pomoci proxy, proto se ptam jde to? Co musim udelat na svem kompu(predpokladam ze staci mit program invisible browsing na pripojovani na zadane proxy) a co na jinem PC v cesku pres ktere se budu pripojovat?
DEKUJI VSEM MOC A DEKUJI ZA ODPOVEDI.....
-
Re: Poterbuju CZ ip, ale sem v nemecku
Je tohle nechapu !! :confused: Proc se lidi v Cechach snazi vyhybat se poplatkum za kvalitni sluzby ?! Tuhle vec pouzivam neco malo pres mesic a jsem s tim straslive spokojena! Podpora je temer okamzita a vsechno funguje presne tak, jak to popisujou. V takovyhle pripadech svych penez nelituju a rada je dam nekomu, kdo si je zaslouzi. Vim, ze to co vydelaji pouziji jen taky pro to, aby sluzba byla jeste lepsi. Meli byste se nad sebou zamyslet. Kvuli tomuhle u nas krachuje spousta vybornych projektu ! :mad:
-
Citace:
Původně odeslal LenkaNova
Je tohle nechapu !! :confused: Proc se lidi v Cechach snazi vyhybat se poplatkum za kvalitni sluzby ?! Tuhle vec pouzivam neco malo pres mesic a jsem s tim straslive spokojena! Podpora je temer okamzita a vsechno funguje presne tak, jak to popisujou. V takovyhle pripadech svych penez nelituju a rada je dam nekomu, kdo si je zaslouzi. Vim, ze to co vydelaji pouziji jen taky pro to, aby sluzba byla jeste lepsi. Meli byste se nad sebou zamyslet. Kvuli tomuhle u nas krachuje spousta vybornych projektu ! :mad:
JJ uz jsem s tou firmou domluveny, jina moznost na takove urovni neni...
Ale stejne by me zajimalo jestli tohle jde provozovat jak jsem se snazil popsat.
-
Proxy samozrejme lze pouzit, jen musis najit nekoho, kdo ti na ni umozni pristup. Pripadne lepe, najdes nekoho, kdo ti nastavi NAT na tvoji IP. Jen je problem v tom, ze data jdou nejdriv k tomu nekomu a pak od nej k tobe. Stejne tak naopak, nejdriv od tebe k proxy/NATu a pak teprve k serveru.
-
Citace:
Původně odeslal Jezevec
Proxy samozrejme lze pouzit, jen musis najit nekoho, kdo ti na ni umozni pristup. Pripadne lepe, najdes nekoho, kdo ti nastavi NAT na tvoji IP. Jen je problem v tom, ze data jdou nejdriv k tomu nekomu a pak od nej k tobe. Stejne tak naopak, nejdriv od tebe k proxy/NATu a pak teprve k serveru.
No muzes mi blize popsat co bych musel teda spustit u sebe doma na pocitaci? nebo jak to nastavit? jake je pri tomhle treba spozdeni?
-
na svym pocitaci vlasne nic, v pripade natu bys musel nastavit routovani/tunel, v pripade proxy staci trebas v prohlizeci nastavit tu proxy.
Ovsem vetsina proxy v defaultnim nastaveni predava IP puvodniho pozadavku dal.
-
Citace:
Původně odeslal Jezevec
na svym pocitaci vlasne nic, v pripade natu bys musel nastavit routovani/tunel, v pripade proxy staci trebas v prohlizeci nastavit tu proxy.
Ovsem vetsina proxy v defaultnim nastaveni predava IP puvodniho pozadavku dal.
Ja bych to ale nechtel jen na prohlizec chci to i na ze se pripojim na nejaky server pod cz IP.
-
No a co takhle VPN? Tim zajistis, ze se ten pocitac bude kompletne chovat, jako by byl v te siti co se nachazi v CR ...
-
Citace:
Původně odeslal Happy
No a co takhle VPN? Tim zajistis, ze se ten pocitac bude kompletne chovat, jako by byl v te siti co se nachazi v CR ...
No jasne ale rekni mi jak to mam udelat:D
-
No pokud mas dostupny nejaky PC v cesku na na nem nainstalovat treba OpenVPN a k sobe pak clienta ...
-
Nebo ve windowsech kerio winroute firewall s VPN servrem.
-
Citace:
Původně odeslal PavelN
Nebo ve windowsech kerio winroute firewall s VPN servrem.
Tak jsem kamose poprosil, at mi doma nainstaluje radmin-vzdalene ovladani pc pres net...nainstalil jsem kerio a uz se doma nepripoji pc k netu, takze ho ani neovladam a matce rict at odinstaluje nejaky program tak to je stejne jako hodit pc z okna....takze zase budu otravovat kamose a doufam ze mi pomuze, dam pak vedet
-
Citace:
Původně odeslal Lukáš David
Tak jsem kamose poprosil, at mi doma nainstaluje radmin-vzdalene ovladani pc pres net...nainstalil jsem kerio a uz se doma nepripoji pc k netu, takze ho ani neovladam a matce rict at odinstaluje nejaky program tak to je stejne jako hodit pc z okna....takze zase budu otravovat kamose a doufam ze mi pomuze, dam pak vedet
Tak pokud jsi to instaloval vzdalene, tak musis pri instalaci povolit ve firewallu sluzby na vzdalenou spravu toho keria KWF Admin, pak tam musis povolit veskery provoz smerem ven (to je jedna z moznosti pri konfiguraci firawallu) a taky sluzby VPN. No a pak musis nastavit pravidlo kde bude zdroj VPN klienti, cíl libovolny, sluzba libovolna a pak v poslednim sloupecku pravidel das NAT - prekladat na adresu vychoziho rozhrani. Jeste si muzes povolit ping a podobne blbosti ale to uz muzes delat vsechno dalkove pres administrační program Keria. Nakonec si musis nadefinovat uživatele a povolit mu VPN. Pak si stahnes Kerio VPN klienta a pripojis se pres nej a muzes bez problemu komunikovat pod IP sveho domaciho PC. Jde to v pohode spravit i dodatecne, jen se musi na PC spustit administrační program pro Kerio WinRoute Firewall a doplnit v konfiguraci - Komunikační pravidla - spustit pruvodce a tam pak povolit veskery odchozi provoz, povolit VPN, a pak se musi pridat pravidlo ze seznamu na KWF Admin. po dokonceni pruvodce uz pujde pripojit se vzdalene a pripadne doplnit vsechno co bude potreba. Kdybys potreboval s tim nejak pomoci tak neni problem.
-
No jo jenze jak jsem psal to moje PC doma uz neni online....to me docela dostalo, proste to kerio zablokovalo internet a nepripoji se...ja nevim jakto, jedine co jsem matce po telefonu rekl, at zkusi mrknout na nejakou stranku...nejde. Cili ja s tim pc uz nemuzu vzdalene pracovatz cekam na kamose az bude mit cas a mrkne se na to.
Proc jste mi nerekli ze to zablokuje po instalaci a chtenem restartu net....
EDIT: Jinak to ze musim povolit vse na FW a povolit porty atd je mi jasne
-
Citace:
Původně odeslal Lukáš David
Proc jste mi nerekli ze to zablokuje po instalaci a chtenem restartu net....
EDIT: Jinak to ze musim povolit vse na FW a povolit porty atd je mi jasne
Tak mne nenapadlo ze to budes chtit delat dalkove, ja se take poprve odrizl kdyz jsem to takhle dalkove zkousel tak bych Ti poradil. Jenom kdyz jsi to instaloval tak tam byla hned konfigurace firewallu a tam jsi musel povolit alespon tu dalkovou spravu FW, pak uz jde nadefinovat filtr na propusteni na plochu pokud potrebujes.
-
Citace:
Původně odeslal PavelN
Tak mne nenapadlo ze to budes chtit delat dalkove, ja se take poprve odrizl kdyz jsem to takhle dalkove zkousel tak bych Ti poradil. Jenom kdyz jsi to instaloval tak tam byla hned konfigurace firewallu a tam jsi musel povolit alespon tu dalkovou spravu FW, pak uz jde nadefinovat filtr na propusteni na plochu pokud potrebujes.
No uz vidim jak to vysvetluju kamosovi pres telefon...
-
Ahoj ja bych ti mohl pujcit svoji IP pokud nebudes delat v internetu bordel. Aspon vyzkousime jak je nastaveno na mem routeru openVPN a jak to chodi.
-
No jestli to chces zkusit tak Ti taky muzu dat login do jednoho VPN serveru a muzes to odzkouset. Konektivity mam dost, tak s tim nebude problem.
-
Citace:
Původně odeslal PavelN
No jestli to chces zkusit tak Ti taky muzu dat login do jednoho VPN serveru a muzes to odzkouset. Konektivity mam dost, tak s tim nebude problem.
JJ pls pls PM budu moc rad mel bych to tak na dva tydny jen na obcasne smazeni CS:D
EDIT: Pavel je fakt machr karma ++++ DEKUJI