Poraďte prosím nějakou. Nejvíce se mi jeví jako cena/výkon ATI Radeon 9800xt, která stojí něco přes 1800Kč, ale možná jsou i lepší. Může být i lehce přes 2000Kč, ale do AGP!! Díky.
Printable View
Poraďte prosím nějakou. Nejvíce se mi jeví jako cena/výkon ATI Radeon 9800xt, která stojí něco přes 1800Kč, ale možná jsou i lepší. Může být i lehce přes 2000Kč, ale do AGP!! Díky.
Lepsi bude kdyz se budes snazit nekde po bazarech sehnat 6600... kdyz si priplatis na 2500 tak sezenes i 6600GT...Citace:
Původně odeslal IC3.M@N
-Mám to tady s bazarama trošku problematicé, je tady jen jeden v blízkosti o kterém vím, ale je to v něm velice předražené a skoro tam nic nemají.
-Grafika není pro mne, takže mi je tu fuk co to bude.
-Raději bych koupil novou, která bude mít 2 roky záruku a mám klid.:)
mno myslel sem nejake internetove bazary :) i tam se da sehnat ledacos za slusnou cenu i se zarukou... jinak pokud jak pises u tebe prodavaj za 1800 9800XT tak je to dobra cena a vezmi ji... jen mi to nejak nejde do hlavy protoze vetsinou stoji 9800pro kolem 3 000... :)
Ježis sorry chtěl jsem napsat 9600xt :oops: Po netu moc kupovat nechci, kdyby to bylo pro mě tak bych se mrknul, ale není, takže raději úplně novou. Ještě takový malý dodatek, je to do kompu ve kterém je Athlon 2200+XP, 512ram, nějaký obyč 300W zdroj asi eurocase, 80GB HDD, geforce 4MX 440, MB neznam, takže nějakou hodící se grafiku do 2k.
To tady fakt neni nikdo, kdo by mi poradil nejakou grafiku??:confused:
Ale je, akorát ti už Wade napsal vše potřebné. Stačit ti bude ta 9600xt, lepší volba je 6600/gt. Co jinýho bys chtěl slyšet?Citace:
Původně odeslal IC3.M@N
No ja myslel, že se ještě něco jiného najde, třeba nějaká geforce nebo ATIna kolem těch 2000Kč a ještě jsem si nebyl jistý s tou 9600xt, protože jsme debatovali o 9800xt, ale to byl omyl.:)
imho je jasna volba 6600 :) nic vic uz ti k tomu asi nereknu... ale jak sam pises ze je ti to jedno tak proc to dal resit ?? kup mu 9600XT a je to :)