černobíl, nejlépe HP, kterou by jste mi doporučili?
Printable View
černobíl, nejlépe HP, kterou by jste mi doporučili?
nikdo nic? :-(
HP1020. Levnejsi uz asi neni.
Jeste nemusi byt spatna Canon LBP-2900, Laser, USB. Ja mam Minoltu PagePro 1350W a maximalni spokojenost. Koupil sem ji pred par mesici za cca 3,2k a z techto tiskaren ma imho nej parametry:
Rychlost tisku: až 20 str. za minutu (při rozlišení do 1200x600 dpi)
Paměť RAM: 8 MB
Standardní zásobník papíru: univerzální vyklápěcí vstup na 150 listů
Tisk první strany: 13 sekund
Rozlišení: max 1200 x 1200 dpi
Jinak potom jeste to HP, jak psal Honzak. Nedavno si ho znamej kupoval a taky spokojenost :)
HPcek 1010 a 1020 mame v haku kolem 400kousku a zadny problemy nejsou, jestli jsem resil ze sly 2 na reklamaci ( a to jeste kvuli obsluze, kdyz tam jedna zivelka nechala pilnik na nehty a pak neco dala tisknout ) tak je to moc. Takze s HP jedine dobra zkusenosti
A co tahle: Xerox Phaser™ 3117, http://www.xerox.cz/tiskarny/3117.asp
Osobne by mi stacila, doma chci tisknout jen dokumenty, otazkou je, jaka je to kvalita za cenu 1700 s DPH. Ma nekdo zkusenosti?
Doporucuju LaserJet 1018. Naprosta spokojenost! Jen dejte pozor na USB kabel. Ja koupil 5 m klasicky a byl problem.... 3m byl v poho. Takze kabel nad 3m urcite lepsi (lip odstineny) nez klasicky kabel...
Problem s kablom na HP som riešil aj ja, treba tam mať kvalitný (najlepšie original) kábel určený pre USB2.0 zariadenia. Neviem či na to existuje nejaká norma, ale pri kábloch kde sa vyslovene neuvádzalo že je to USB2.0 kábel, tlačiarne nefungovali spolahlivo, alebo vôbec. Po výmene bolo všetko OK.