Jaký operátor-telefon / paušál či kartáč
Jelikož mi byl telefon ztracen/zcizen tak vůbec nevím do čeho jít,
předtím jsem měl t-mobile kartáč, nejsem žadný maniak se zvednutou rukou - provolám cca 200-400 kč mesíčně,
takže pro mne asi nemá smysl jít do dotovaného telefonu co myslíte-poradte.
Vzhledově se mi zamlouvá Motorola Razer V3 která se dá sehnat pod 5 (né V3i) http://kasa.cz/mobilni-telefony/koup...orola-razr-v3/
Re: Jaký operátor-telefon / paušál či kartáč
A co tel cislo, to stare uz nechces? Pokud mas veci od karty (krabicku s pin/puk) tak ti za poplatek "daji" novou simku se stejnym cislem. a foun si pak kup jakej se ti libi ..(dotovany telefony stejne vzdycky nejak zaplatis)...
Citace:
Původně odeslal tnema
Jelikož mi byl telefon ztracen/zcizen tak
vůbec nevím do čeho jít,
předtím jsem měl t-mobile kartáč, nejsem žadný maniak se zvednutou rukou - provolám cca 200-400 kč mesíčně,
takže pro mne asi nemá smysl jít do dotovaného telefonu co myslíte-poradte.
Vzhledově se mi zamlouvá Motorola Razer V3 která se dá sehnat pod 5 (né V3i)
http://kasa.cz/mobilni-telefony/koup...orola-razr-v3/
Provoláš, nebo proSMSkuješ? Já takhle přecházel z kreditu na paušál a skvěle mi sedí ten tarif od Vodafounu za 10 Kč/měs, 40 volných minut do vlastní sítě, jinak 10Kč/min, SMS do Vodafonu za 0,35 Kč , jinam tuším 0,7 Kč :-)
Citace:
Původně odeslal D_a_v_i_d
Provoláš, nebo proSMSkuješ? Já takhle přecházel z kreditu na paušál a skvěle mi sedí ten tarif od Vodafounu za 10 Kč/měs, 40 volných minut do vlastní sítě, jinak 10Kč/min, SMS do Vodafonu za 0,35 Kč , jinam tuším 0,7 Kč :-)
zajimavy tarif...
http://www.vodafone.cz/consumer/tari...type=0&lang=cz
no, ale stejne kdyby si chtel stejne cislo, tak plati moje predchozi rada a pak muzes treba prestoupit/zmenit operatora na to co radi david...
mala dulezita poznamka: mel si predplacenku a ta ma jednu VELKOU vyhodu, NIKDY neprovolas vic, nez jsou tvoje OKAMZITE moznosti, coz u pausalu tak trochu nelze... ;)
Citace:
Původně odeslal mokus
zajimavy tarif...
http://www.vodafone.cz/consumer/tari...type=0&lang=cz
no, ale stejne kdyby si chtel stejne cislo, tak plati moje predchozi rada a pak muzes treba prestoupit/zmenit operatora na to co radi david...
mala dulezita poznamka: mel si predplacenku a ta ma jednu VELKOU vyhodu, NIKDY neprovolas vic, nez jsou tvoje OKAMZITE moznosti, coz u pausalu tak trochu nelze... ;)
lze, nastavis si limit a mas to ;)
Citace:
Provoláš, nebo proSMSkuješ?
je pravda že toho moc neprovolám, o tomhle tarifu uz sem slysel.
Cislo chci asi novy, nak si nedovedu predstavit, ze budou funkci dve, ikdyz tamto(ztraceny) nakym zpusobem zablokují.
Citace:
Původně odeslal mokus
Je to jen otázka trochy sebekontroly, já osobně jsem "jel" na přeplacence asi dva nebo tři roky, než jsem si pořídil tenhle tarif, taky jsem se bál, že budu mít šílený účty za telefon, protože nebudu vázanej na to, jestli mám ve šrajtofli dost peněz na dobití kreditu, ale takový drama to rozhodně není... Upřímně platím za telefon míň, než předtím. O prázdninách se mi občas účet za kredit (měl jsem Gočko) vyšplhal klidně na 800 Kč / měs., ted za ty dva roky s Vodafounem přelezl jen jednou 500 Kč (ale to byl výjimečnej měsíc, musel jsem hodně lidí obvolávat etc.), jinak typicky tak 200-300/měs...
Jinak s tím číslem - u Vodafonu si můžeš zvolit aby bylo aspoň podobný tomu co máš teď. A dvě funkční čísla - na to bych se vyflákl. Když jsem přecházel z Gočka na paušál, tak jsem taky to Gočko měl nějakou dobu aktivní přes 2SIM adaptér, ale nemá to cenu... Akorát zbytečný starání se, radši jsem obětoval trochu peněz a rozeslal všem SMS že mám jiný číslo a je klid :-)
Též mám tarif Odepiš od Vodafone a jsem naprosto spokojen.
Ale dost u něj záleží kdo z tvých známých má Vodafone, protože na to volání do ostatních sítí je to fakt nepoužitelné, ale zase na SMSkování je to super.
Pokud jsi student, tak můžu doporučit od Eurotelu tarif Pohoda (180 Kč měsíčně, 40 minut do všech sítí, 100 volných SMS), akorát je tam teď průšvih, že teď chtějí potvrzení ze školy tuším každý rok a ty, co si tento tarif zřídili zezačátku už potvrzení ukazovat nemusí a mohou neomzeně využívat.
Citace:
Je to jen otázka trochy sebekontroly
To je prave to, ja kdyz si kdysi porizoval kartu tak jeste s twistu nesly posilat sms a tak jsem musel zvolit pausal a jen aktivace bez telefonu 3k (jezis jak ja mel tehdy vodreny zada od noseni maltovy smesi)... A ucet se hlidal jeste hur...
Citace:
Jinak s tím číslem - u Vodafonu si můžeš zvolit aby bylo aspoň podobný tomu co máš teď. A dvě funkční čísla - na to bych se vyflákl. Když jsem přecházel z Gočka na paušál, tak jsem taky to Gočko měl nějakou dobu aktivní přes 2SIM adaptér, ale nemá to cenu... Akorát zbytečný starání se, radši jsem obětoval trochu peněz a rozeslal všem SMS že mám jiný číslo a je klid :-)
Snad existuje prenositelnost cisel, ne? Takze obnovim stare a pripadne prenesu k novemu operatorovi...
Ja bych volil treba GOucko uz jen treba proto, ze se rok a pul nemusi ani dobijet ani volat a kdyz si odjedes treba na prazdniny nebo na dyl kamsi, tak nemusis platit pausal, resit, ze ti nekdo sebere kredit nebo prestane platit karta jako je to treba na SK u Orange...
Citace:
Původně odeslal mokus
Snad existuje prenositelnost cisel, ne? Takze obnovim stare a pripadne prenesu k novemu operatorovi...
Jenže nejsem si jistej, jestli přenositelnost platí i pro zákazníky s předplacenou službou, myslím, že se týká jen paušálů. čili by musel obnovit , přejít na paušál a pak přejít k jinýmu operátorovi, pokud to je tak jak si myslím
Citace:
Jenže nejsem si jistej, jestli přenositelnost platí i pro zákazníky s předplacenou službou, myslím, že se týká jen paušálů. čili by musel obnovit , přejít na paušál a pak přejít k jinýmu operátorovi, pokud to je tak jak si myslím
ne, plati pro oboje, tedy jak pausal tak predplacenka ;) akorat prijdes o kredit, tot vse.
Citace:
Původně odeslal mokus
ne, plati pro oboje, tedy jak pausal tak predplacenka ;) akorat prijdes o kredit, tot vse.
No tak to bych v tom případě neváhal, reaktivoval starý číslo a šup k Vodafounům :-)
predtim sem mel tmobile kartac, sms myslim za 3,30, volani 5/7,50 ted bych kecal ale tak nak, asi pudu do toho oskara.
Ted uz jen nakou sunku
Citace:
Původně odeslal kecinzer
Též mám tarif Odepiš od Vodafone a jsem naprosto spokojen.
Ale dost u něj záleží kdo z tvých známých má Vodafone, protože na to volání do ostatních sítí je to fakt nepoužitelné, ale zase na SMSkování je to super.
Pokud jsi student, tak můžu doporučit od Eurotelu tarif Pohoda (180 Kč měsíčně, 40 minut do všech sítí, 100 volných SMS), akorát je tam teď průšvih, že teď chtějí potvrzení ze školy tuším každý rok a ty, co si tento tarif zřídili zezačátku už potvrzení ukazovat nemusí a mohou neomzeně využívat.
ja mel dlouho oskartu a nedavno sem si poridil prave oba tyto tarify (pac mi to vyslo jako nejlepsi kombinace cena/vykon) mam to naklonovany na jendy simce a docela pohoda. akorat nejsu schopnej rict jak me to vychazi, pac ted zarizuju moc veci naraz a volam tolik kolik sem jeste nikdy nevolal. Ale neni to tak , ze bych s utrhl z retezu a provolaval :) jsou to sam dulezite veci :D, takze su za to rat pac s oskartou bych se asi nedoplatil..
Citace:
Původně odeslal tnema
predtim sem mel tmobile kartac, sms myslim za 3,30, volani 5/7,50 ted bych kecal ale tak nak, asi pudu do toho oskara.
Ted uz jen nakou sunku
Jo, na časy s SMS za 3,30 u Eurotelu taky s "láskou" vzpomínám, to jsem kupoval dobíjecí kupony častějc než toaletní papír :-)
Jinak je pravda co říkal Hrochoslon, pokud máš většinu kamarádů u TM nebo ET, tak ti tenhle tarif asi tak super nepřijde, ale pokud máš lidi , se kterými často komunikuješ , taky u Vodafonu, tak je to pohoda.
Ale dotovanej telefon k tomu nedostaneš ani náhodou, čili co se týče "šunek" , tak asi budeš platit plnou cenou, ale dneska už se mobil čistě na volání a SMS dá sehnat novej do dvou litrů, takže žádná křeč...