Nevite jaky sou dobry chipy??? Moc dik za info...
Printable View
Nevite jaky sou dobry chipy??? Moc dik za info...
Kingstony 333 mají Infineon HYB250256800BT-6 tipuju to že se v tom schovává 256MB a 6ns a CL 2,5 :)Citace:
Původně odeslal -=Ondra=-
Ale jdou vpoho na 200, honzAK je má taky. A dneska v softcomu za 1300 bez daně... sux!!! Já je koupil v pátek za 1500!!! :evil:
A jaky casovani snesou pri 200? A hlavne pri jaky voltazi?Citace:
Původně odeslal Marty
Já ještě neměl možnost to pořádně voroštovat, ale na 200 mi to jelo na nejhorší čas. při 2,9V, ale říkám - neměl jsem možnost to pořádně testovat (jen asi půl hodiny :()Citace:
Původně odeslal BDs
Citace:
Původně odeslal honzAK
takze mam taky Infineon HYB250256800BT-6
jinak pri tech 410MHz je to pri 2.9V fsechno na nejlepsi nastaveni u pameti a pamet 3-3-6-2.5 pro upresneni.
jinak jsem taky zkusil na ultra 2-2-5-2 a jalo to i na 350MHz vic jsem nezkusil
Co jsem mel nejake Infineony v ruce, byly supr :-)
Infineon RULEEZZ !!
Mam teraz doma kamosove APACERi kde su Infineony a musim podeat ze su apsolutne usper. Ma APAER 266MHz (PC2100) a idu mi na 400MHz pri najhorsom casovani a 3.0V ale co by ste viac xcely nie ??
jj, mám infineon 6ns, Kingstona 256 DDR 333 CL2,5. Na default běží na neostřejší časování při 166... :)Citace:
Původně odeslal cox
TAKZE POZOR!!!!!!!!!!
U ABi sem dneska koupil HYB250256800BT-6!!!
Za 1200,- s DANI 256MB DDR333
Jenze: Max stabil na cl2 a ultra je 170MHz a pak uz hazej chyby v Goldmemory a to na jakykoliv voltazi od 2,7. 2,7v chodej dobre na 170 a max nastaveni. Tozn. cekal sem vic... :roll:
Jinak pod tim nazvem "HYB250256800BT-6" je jeste napsano cislo "B"! Jaky tam mate vy?
No tak sa rozhodjem medzi TWINMOS PC2700 CL2 a KINGSTON PC2700 CL2. Poradte pls !!!!
MUSIS TO PSAT ZROVNA SEM??? Je tady tisic threadu a ty to napises sem... :evil: :evil: :evil: :evil:
Jinak oboje sou dobre pameti....
tak sorry fakt som ti nexcel narusit Thread ale najak na moje otazky ludia seru a tak sa snazim to pretlacit nex mi uz poradia. Aj ty mi povedz ktore z tych dvoch by si si vybral.Citace:
Původně odeslal -=Ondra=-
PS : niekdo mi tu pisal ze tie Knigtone nesu nicmoc tak neviem porad diki a este raz sorry :roll: :roll: :roll:
Asi bych bral spis TWINMOS PC2700 CL2...
Ja bych bral Kingston... 8-)
vcera sem laboroval s fsb a ty kingstony jsem na nejlepsi casovani rozjel pri 2.9V na 360MHz cl2, a na cl 2.5 jedu ted na 424MHz 4bank fast
Hmmm ja sem s nima kejkloval a dostal sem z nich "180" na 2,9v vsechno na max az na "RAS to CAS". to sem mel na 3. Jinak ty mas revizi chipu A a ja mam B. A to je cely.... :? Takze ja 200 nerozjedu ani kdyby se po.sr.al....... :|
Tak to taky musím mrknout jakou má revizi já. Teď to ale nemůžu roštovat, to mě sakra s**e!! :evil: monima suxxxxxxxxxxxx :(
Nemas desku?? Jak odesla?