http://games.tiscali.cz/hardware/rec...0pro/index.asp
A presne taky nazor mam na ATI karty . Teda zatial kym sa nezlepsia . :oops:
Printable View
http://games.tiscali.cz/hardware/rec...0pro/index.asp
A presne taky nazor mam na ATI karty . Teda zatial kym sa nezlepsia . :oops:
Ano je nejrychlejsi,ale,ale,ale,ale............. ???
No nevim, ale pokud ma recenzent pocitac na kterem musi hybat mysi aby mu pracovali disky, tak je asi pekna lopata a tezko od nej lze cekat neco smysluplnyho. Sam mam starickeho Radeona 64DDR, disky se mi tocej se vsema verzema Catalistu a vsechny hry funguji naprosto v pohode bez jakyhokoliv laborovani (jen ta rychlost :? )
;D njn ATICitace:
Původně odeslal JUVS
Nekup to, za 16 litru :-), to uz je skoro jako tech 20 za FXko...Citace:
...Hercules 3D Prophet s čipem Radeon 9700 PRO je velmi dobrá karta. Nic na tom nemůže změnit ani vysoká cena (15 973 Kč s DPH) a občasné problémy s nekompatibilitou...
Recenzent ale pisal ze to blblo prave kvoli tej karte resp. kvoli jej ovladacom . :-o
co rict ... je to asi urcite dobra karta ,ale v pomeru cena/vykon asi taky moc vyhodna koupe to neni ... pro obycejne uzivatele ,je takhle karta zatim tabu
ta recenze se mi zdala nejaka divna. Cetl jsem to uz driv, ale zaujalo me tam to jak ten borec mel problemy s tema driverama (klasika u ATI karet) na konci napsal ze to je dobra koupe.
1. grafiku ktera stoji tolik penez a nema vychytany drivery bych si nekoupil
2. ATI bych si nekupoval viz 8500 a jeji problemy s hrama (zase ty jejich skvele ovladace)
3. kdyz si clovek mozna pul roku pocka tak by to mohli trochu vyladit a pak by to mohla byt dobra koupe.
No nevim, nevim me to pride jako dyby to psal zacatecnik, nebo rozhodne typicky nvidiak co ATi vidi prvne v zivote a veskery "zkusenosti" si nekde precetl...
Tim se nechci nijak zastavat ATI ovladacu prtooze na ne taky nadavam kudy chodim, ale rozhodne to s nima neni tak spatny jak autor pise. A napsat ze ovladace muzou byt nekompatibilni s CPU hehe ;D
No radsi no comment...
no ja jen vim, ze kamarad co si poridil ATI Radeon 7500 All in cajku, tak ladil zvuk pul roku, taky psal nejakymu borcovi co je na zvuk kapacita v CZ aby to nejak dotahnul do konce.
Ja sem musel resit problem s kamosovou ATI 8500, ze mu tam nejde NFS,NHL ... (po tydnu to vzdal a koupil 4200 a ted naprosta spokojenost)
Mhmm ja jedu bez vetsich problemu....mimochodem ovladace nvidie rozhodne nejsou co bejvaly, co sem videl u Maula tak v Rallisportu se to chybama jen hemzi, vic jak u ATI :)
jestli myslis to rally od MS tak to mi jede bez problemu, zadny bugy
je mozny ze mel opravdu velky stesti na super povedenej kousek :? ???Citace:
Původně odeslal DeeKay
ale stejne to asi bylo prehnany ,protoze ja bych rekl ze ovladace od Ati sou na tom uz asi tak nejak na stejno s nVidii :roll:
Us len treba programatorom hier oznamit nech podporuju ATI . :lol:
trapne reci.... nemam ani jediny problem s ovladacmi, ako som ich nainstaloval, tak chodi vsetko.
Ten člověk viděl ATi asi poprvé v životě! Navíc celá ta recenze je jakási domotaná.
Měl jsem nVidii, ted mám ati a a s ovladačema je to stejné.... Mohou si sklidem podat ruce.
Tak potom si jednes stasny z milionu ;D ;DCitace:
Původně odeslal Wuuduu
Presne tak.Citace:
Původně odeslal herma
Nic proti sestavám Brave :lol: , nic proti možnosti chybného kousku karty, nic proti recenzentům obecně, ale nemáte tady někdo pocit, že ta skvělá karta by si zasloužila taky skvělýho a věci rozumějícího recenzenta? :wink:
Ono mi to připadá, že to psal patnáctiletej kluk. Na konci mělo být JASNĚ řečeno, proč všechny ty problémy, co je způsobovalo a jak to pracuje na dalších platformách, atd.. atd..
Taková recenze, kde se dozvím spoustu negativních informací (ale taky jak vypadá ta skvělá krabice) a na konci, že je to dobrej kup, tak tomu moc nerozumím.
Holt kdo umí, ten umí.. Kdo neumí..
Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten to učí. Kdo to neumí učit, ten to řídí...Citace:
Původně odeslal santry
No, asi tak nějak :-)Citace:
Původně odeslal kubajzz
Mne osobne sa zda ze ovladace od NVidie idu pekne z kopca, cim su novsie tym su s nimi vacsie problemy.....Ati ma samozrejme tiez problemy, ale snazi sa ich riesit a nie si ich pridavat.
Co to psalo za ****? On se snad bojí flashovat BIOS nebo co. Fakt nechápu o co mu šlo, ovladače jsou na ATi to nejlepší, když nepočítám výkon, design a kvalitu provedení :)
To je nějaká scestná recenze. Nejspíš to zkoušel na desce Abit KX133-R s BIOSem z roku 1999, který ještě neměl podporu AGP :-o ;D ;D ;D
Taky jsem přešel z GF3 Leadtek na ATI ... a souhlas.Citace:
Původně odeslal herma
- ovladače Cat.3 žadný problém s hrama.
Vy co nemate s ATI R9000 problemy s ovladacema, zkuste demo Messugah, nebo 3Dmodeller Proengineer, nebo 64k dema fr014 a fr013.. a uvidite jak se vyroji problemky ;)