Rozdil mezi repro Redstar RS-501 a 502 ?
Mam vybrane RS-501 a nahodou jsem narazil na RS-502. Na strankach vyrobce maji uvedenou cenu o litr vetsi nez 501cky. Parametry jsou shodne, jedine na co sem prisel, ze membrana repraku ma jinou barvu a basak ma neco navic ze strany.
RS-501
RS-502
CZC predrazenej :(
pokud znate nekdo nejake lepsi 5,1 repro na filmy okolo 4k s dph tak prosim
Re: Rozdil mezi repro Redstar RS-501 a 502 ?
Citace:
Původně odeslal check
Mam vybrane RS-501 a nahodou jsem narazil na RS-502. Na strankach vyrobce maji uvedenou cenu o litr vetsi nez 501cky. Parametry jsou shodne, jedine na co sem prisel, ze membrana repraku ma jinou barvu a basak ma neco navic ze strany.
RS-501
RS-502
CZC predrazenej :(
pokud znate nekdo nejake lepsi 5,1 repro na filmy okolo 4k s dph tak prosim
Jediny rozdil je, ze 502ky maji basovy reproduktor umisteny z boku...(to je to neco navic ze strany:) ), 501 ho maji uvnitr bedny stejne jako napr. Geniusy HT....
no to bych este poznal, ale co je lepsi? :D
ja zase extremni basy nevyuziju (taky sou tu dreveny stropy), takze bych treba radsi ty basy presnejsi, ktere usporadani ja na to lepsi?
ty jo, diky moc CHECK, sem chtel kupovat levny repro, ale vzdy mi vadil ten dunivy zvuk(to je tim, ze je reproduktor subwooferu uvnitr), uz sem malem koupil 501, ale nahodou sem narazil na tvuj prispevek, ze existuje jeste 502 a ta resi vsechny nedostatky 501, tj. ten woofer ;), pokud muzu doporucit, tak ten 502, bude mit pri malych "obratkach" krasne bassy :)
jj kdyz je ten reprak venku a je dostatecne velky (coz u redstaru je) tak to ma lepsi a presnejsi basy, ne jenom duneni
Mate uz niekto tie 502? Len pre zaujimavost som chcel vediet ci sa s tym konecne pohrali a uz nehucia ked su vypnute lebo moje 501 je dost pocut takze ich musim vytahovat z elektriky.
No takze pre vstkych... cital som test na 502ky a samozrejme tam porovnavali aj starsi model a teda501.
Takze 501 maju presnejsie basy....a u 502 zostalo to brunenie co mal aj predchadzajuci model.
Takze celkovo z recenzie vyplynulo to ze 501 su lepsie a ze tie nedostatky co maju bud nestoja za rec...alebo ich ma aj rada 502.
EDIT: tak tu je odkaz na tu recenziu http://www.novinky.cz/internet/hardw...203_ifqvc.html
cetl sem tu recenzi, pekna ....,ale nenasem sem zadnou druhou, ktera by potvrdila to co tam pisou :(( tak kdyby ste nekdo nasel jeste nejakou recenzi, budu mu vdecnej
to chce poslechnout. to že je reprák venku nebo vevnitř ještě moc neznamená. ale osobně kvůli přesnosti zvuku (když je bedna dobře stavěná a mněnič kvalitní) upřednostňuju reprák venku....
ak co uz je nekdo ma? :) at 501 nebo 502 ...... taky se rozhoduju
Aj ja sa rozhodujem pre tieto repro (502), ak ich niekto ma doma, rad by som pocul nejake konkretne vyhrady alebo chvaly, recenzie na nete su dobre, ale konkretny uzivatel je lepsi, chvilku som premyslal o novych Geniusoch, ale po tom, co som nasiel tieto redstar, tak idem do nich, pripojene budu ale nie na pc ale na dvd, take male improvizovane domace kino, dokial nekupim poriadny receiver a repro