Re: AMD Dual-core optimiser
No pochybuju, ze by to melo smysl instalovat na P4 s HT. Docela by me zajimalo, jestli to bude mit nejakej vliv i na Intelackych DC CPU. Bohuzel ted nemam adekvatni grafiku, nemohu vyzkouset.
Citas , ci len triafas ? AMD Dual-Core Optimizer ako tak pozeram nikde nevidim Intel ano Intel D ? :o :rolleyes:
Mno chtěl jsem to jen vykoušet, bohužel nemam žádný hry, na kterých bych to otestoval :(. Čekal jsem, že mi to vynadá hned při instalaci, ale normálně se to nainstalovalo a je to v nainstalovanejch zařízeních. A co tobě, nějakej rozdíl?
http://www.cdr.cz/a/17952
- tj. na intel to "kupodivu" vliv nema. Celkem by me ale zajimalo, o kolik si polepsily AMD CPU.
Myslim, ze s optimalizaciou to nema nic spolocne, ale "opravuje" to bug niektorych dvojjadrovych Athlonov 64, kde ma kazde jadro vlastne TSC a moze sa to rozsynchronizovat. Sposobuje to potom rozne problemy - aspon v Linuxe urcite - boli o tom nejake diskusie na LKML.
OT: nainstalujes to hocikde, Duron 1300MHz instalacia prebehla v pohode, len pyta reset, ale nedal som, nechcem resetovat... Takze to nekontroluje procak pred instalaciou vobec... ;)
Citace:
Původně odeslal AjsTi
Citas , ci len triafas ? AMD Dual-Core Optimizer ako tak pozeram nikde nevidim Intel ano Intel D ? :o :rolleyes:
..
Citace:
Původně odeslal P@pi
Intended for all owners of dual-core processors
..
Citace:
Původně odeslal AjsTi
Citas , ci len triafas ? :o :rolleyes: