Problem s overlayem na TV
Mam 7600gs, ovladace 91.31 WHQL, win xp sp2 tyden stare, tv je pripojena pres s-video->scart, vsechno jede normalne(plocha. hry) krom overlaye
Pri aktivaci videa na celou obrazovku(overlay) na sek.zarizeni(TV) se TV-out automaticky prepne do 16:9, nevite, kde se to da v ovladacich vypnout?
Re: Problem s overlayem na TV
Tento problem prave resim taky, mam jen takovy pocit ez to ma co delat s novyma driverama protoze jsem zaznamenal az ted co jsem myslim preinstalovaval win ... v tomto momente mam 91.33 a i s predchazejicima 29 myslim to delalo.... hraji si s itm uz druhy den a problem se mi vyresit nepodarilo, kdyby se to nekomu povedlo budu velmi rad.
To nikdo nevi jak tento problem vyresit? ... opravdu nikdo?
Mno takze dneska jsem si s tim hral a podarilo se mi to spravne rozjet ... ale bohuzel presne nevim, kterym krokem z tech x, co jsem udelal to pomohlo ... takze to vemu ze siroka ;-)
1) Do TV (Mascom 100Hz) mam zapojene video a comp, do videa pak jeste druhy comp...s overlayem jsem mel problem na tom primem zapojeni do tv, takze jsem to prohodil ... comp co je do tv propojil do videa a ten z videa do tv ...
2) Pustil jsem si video, ktere na monitoru jelo dobre, ale na tv zplostele ... taxem overlay rucne roztahl, at to na tv vypada normalne
3) mam tv kartu ... tu jsem prepl z overlaye na DX9 render
4) pustil jsem si video ... a ejhle ... jede dobre ... paxem zkousel zabrousit do nastaveni grafiky ... do full screen video ... jakmile trosku pohnu se Zoom control, je video z5 zplostele ... cancel to zpravi
Bod 1 bych vynechal ... protoze i po tom prohozeni to jelo blbe ... takze pokud to nekomu blbne, at zkusi neco z nasledujicich kroku ... snad to pomuze ...