Je niaky program na komunikaciu(chat) ktory sifruje prenos sprav?
Najlepsie niaky program priamo na to ureceny, cize nie niaky plugin do icq a podobne ale aj na to dajte typy.
Diq.
Printable View
Je niaky program na komunikaciu(chat) ktory sifruje prenos sprav?
Najlepsie niaky program priamo na to ureceny, cize nie niaky plugin do icq a podobne ale aj na to dajte typy.
Diq.
secure im do mirandy alebo jabber cez ssl alebo trillian a jeho secure im, osobne preferujem prvu moznost
V tomhle nemam moc informaci, ale neni to tak, ze skrze mirandacky plugin si sifrovane pokecam jen s temi druhymi stranami, ktere jej taky maji, narozdil od Jabberu, ktery uz to ma 'defaultne ve vybave'?
jabber ta zasifruje ale iba po icq transport jabber serveru a protistrana ked nebude mat jabber tak bude nesifrovana a potom to straca zmysel ciastocne a pomoze ti to iba ak sa bojis cisto utokov na tvojej strane
MadCap takze ak ja poslem v jabbery zasifrovanu spravu a protistrana nema zapnute sifrovanie tak akoze to dostane nesifrovane? Trosku nelogicke ne?
Inak nasiel som program BitWise. Hvori vam to nieco?
http://www.bitwiseim.com/
Ne to znamena, ze ani sifrovane spojeni(vymena klicu apod.) mezi nima neni navazano.Citace:
Původně odeslal SonnY
T BitWise je to co som hladal ale je to platene, dokonca mesacne-profi verzia co je dost skoda. Chcelo by to asi daky open source.
tak si nahod mirandu a secure IM, je to to iste ako ten bitwise ale zadarmo, jabber ti tu cestu zabezpeci fakt len z polovicky pretoze komunikuje ssl z jabber serverom ale odtial do icq to uz ide normalne