Odpojovani od site ,oprava nebo koupe PCMCIA?
Podle zjisteni to je ochozenym konektorem. Je nejaka sance to opravit? Fakt me nic nenapada. Konektor je tam napevno napajenej na desce.Jedina sance koupit PCMCIA lanku?
Chtel jsem se zeptat jaky je rozdil mezi 16 bit vs 32 bit hlavne v kompatibilite a ntb. Mam IBM R40, Otazka jestli 3com 10/100 16 bit a nebo nejakou Edimax Type II 32 bit. Bude mi tam chodit?
Re: Odpojovani od site ,oprava nebo koupe PCMCIA?
Napruzit kontaky ihlou? A so spajkovackou sa da vymenit skoro kazdy konektor :)
Citace:
Původně odeslal BRUCEF
Podle zjisteni to je ochozenym konektorem. Je nejaka sance to opravit? Fakt me nic nenapada. Konektor je tam napevno napajenej na desce.Jedina sance koupit PCMCIA lanku?
Chtel jsem se zeptat jaky je rozdil mezi 16 bit vs 32 bit hlavne v kompatibilite a ntb. Mam IBM R40, Otazka jestli 3com 10/100 16 bit a nebo nejakou Edimax Type II 32 bit. Bude mi tam chodit?
Pokud ten notes neni nejake Pentuim I nebo neco teto vekove kategorie, tak ti pojedou obe :)
Citace:
Původně odeslal BRUCEF
Vyfot ten konektor, nejaky typy mam, nebo ti reknu jestli vim kde koupit novej.
tak to je blby, mam jen dva telefonni vedle sebe nebo samostatnej ethernet. Zkusim se v pondeli podivat v praci kde by se dalo sehnat.
A je to vazne z jednoho kusu i uvnitr ? Mozna to ma jen vnejsi plechovani.
Koupil jsem Cardbus PCMCIA sitovku. Zdala se ,ze slape ok. Ale odpojovani zaclo zase.
Ne tak casto, ale zase o to vic to zaboli, kdyz clovek zrovna nechce aby nastalo :-(
Uz fakt nevim cim to muze byt. Jeste me napada, jestli to neni tim diskem, ktery ma BB a Smart uz o nem pise take jako o srotu. Ale ,ze by vadny disk odpojoval sit ?
Nebo nakej studenak na ntb?
To je zajimavy, predpokladam, ze jiny kabel jsi zkusil? Dela to treba i pri propojeni s jinym pc? nemuze byt chyba v zarizeni na opacnem konci kabelu?
Konektor je nacvaklej novej, kabel by to mohl byt. Na mym stolnim pc je jiny. Presto si ale myslim,ze je to hardwarem (ntb).
Vypada to jakoby se resetovalo pripojeni a asi jen nejaky porty.
Treba icq mam pustene celou noc a jsem porad online, ale v sitove hre me to odpojuje na 1-2s.
Podezrivam opravdu ten hdd. System je na oddilu C, na kterem mi dnes chkdsk bezel 2 h. Pritom je to 10 gb.
Icq se pripojuje automaticky, problem muze byt i v kabelu - u me se to projevovalo prakticky stejne, problem byl v kabelu. Pokud mas moznost, pujc si zkousecku kabelu, at ho muzes vyloucit :-)
Ten disk je jenom zvlastne pomaly nebo ma i vadne sektory?
Ma vadny a realocated sectors.
Nemam u mirandy naistalovanej plugin pro autom. reconnect.
Citace:
Původně odeslal BRUCEF
Nemam u mirandy naistalovanej plugin pro autom. reconnect.
To ja taky nemam, ale je fakt ze na notasu se sama stejne pripojuje (po probuzeni ze spanku atd.). Nemuzes treba tu pcmcia zkusit v jinym notasu? nebo do notasu dat jiny disk na zkousku?