Re: MSI KT6 Delta - pomoc
je to zpusobeno tim ze deska stoji za ho*no mam ji taky a mam velmi podobny problem pameti me jely na nejakych danych casovanich ale od jiste doby (uz nevim cim to bylo zapricineno) me PC jede pouze ve stavu kdy mam vse v pametech dano na auto nebo nejpomalejsi hodnotu jakykoliv rucni zasah znamena zamrznuti pri startu
Diky za odpoved.. A CPU se ti zobrazuje normalne?
Ja si s tim hral cely vecer a nakonec uz jsem zacal vyndavat GK a zdroj, ze vyndam i proc a vse vycistim atd.. No jeste jsem to zkusil se zdrojem venku a ehe - it worx! Myslel jsem ze to je kontaktem GK nebo kabely zdroje. Vratim zdroj a prd. Opet laborace s GK a kabely. No proste jsem drknul do chladice CPU a.. a pri vraceni zdroje znova..:rolleyes: Mam blbej malej case.. Takze jsem zase trosku! pohnul chladicem a uz to slo.. PC uz je zpet kde bylo, zadelany a pohoda..
Je pravda ze pri mych problemech CPU bylo rozpoznano jako 1350, ted teda taky, a na "high perf set" to teprv da jeho nativni FSB 133.. spatne rozpoznava?
ano s cpu nemam zadny problem..
pokud rikas ze pohnuti s chladicem pomohlo mozn a mas nejaky spatny kontakt v socketu zkus vyndat cpu a parkrat ten mechanizmus otevrit zavrit popripade to necim prostriknout (kontaktol?)
Ano deska je strasny srot ... je to taky MSI ...
Presne ty same problemy, proste 2x RAM a vice = problemy, kdysi jsem je menil za gigabyte .
BTW, byt tebou, tak to dam vse na default a resetuju cmos, pak to nastavim tak jak to ma byt, nastavim pameti treba na CL2.5-3-3-7-2T, dam do nich 2.8V, a kdyz to nepojede stabilne, tak ty pameti na tomto casovani podtaktuj a kdyz ani to nepomuze, vyhod to.
Nejdriv zacni od podlahy a nelaboruj s vykonem
Aktualne:
Byla to MOJE VLASTNI chyba, kdyz sem pri nasazovani procu a chladice nejakym zpusobem debilni stribrnou vodivou Titan pastu "ukapl" na socket.. nastesti pouze mezi dve dirky.. ale i tak jsem rad, ze jsem to neodpalil..
Jinak ted jedu na: 152x13,5=2052@1.6V, RAM na 333MHz (tzn. aktualne 381) na CL2-3-3-7. Teplota je ale pri zatezi 61°, coz se mi zda pri tak male voltazi dost.. mam jen nejaky obych chladic, hodlam koupit lepsi a lepsi silikon a pridat dalsi vetrak do case.
Problem je, ze pres 152FSB se nedostanu. Je to diky chybejici delicce? Mam tam jedinou PCI kartu, tak ji zkusim vyndat..
Zaroven pozoruji problemy s nasobicem - lze menit, ale zatim zadna kombinace se 152FSB nefungovala, pouze tusim 133x10 jelo. Vic kombinaci jsem nezkousel, v naproste vetsine neuspesnych pripadu totiz neprobehne ani POST a musim reset CMOS a vse porad dokola..
Diky vsem, popisu dalsi vyvoj.