Tak mi asi umrela Minolta
A1, kupovana pred cca rokem a pul, dneska jsem chtel udelat fotku a vysledek byl tohle:
http://www.a-contact.cz/paolo-n/fotky/PICT0189_1.jpg
Nesetkal jste se nekdo s tim?
Menu, prohlizeni a veskery ovladani funguje. Nikde jsem s tim netrisknul, nikde jsem to nevykoupal, nenechal v aute na slunicku apod. Do posledni chvile byly vsechny fotky v pohode, zadnej sebmensi naznak, ze by se mohlo neco po... :-(
Nevite jak pristupuje Megapixel k servisum? A hlavne doufam, ze Minolty vubec nekdo servisuje, kdyz uz skoncily. Pri my smlule..... ani nebudu domejslet.
Re: Tak mi asi umrela Minolta
Nevim presne u kterych rad fotaku tohle minolta resila i pozarucni opravou, chce to nekde patrat po webech, nektre serie fotoaparatu meli vadne CCD snimace. Jinak servis na Minoltu urcite funguje v prostejove.
mne zas začala blbnúť Minolta 5D, nefunguje senzor vypínania displaya a strašne sa prehrieva ...
a som zvedavý čo teraz, neviem ani kam ho dať do servisu (kupoval som ho vo velkosklade a myslím že tam by si ho nechali mesiac a dali mi peniaze, teraz vybrať nejaký servis sony ... ) vidím to asi tak že asi nebudú náhradné sučiastky, a nový model už duplom nie :-/
jedna z nejoriginalnjsich fotek co sem videl. vypada to jako vizualizace z WMP.
Podle oficiálního oznámení Konica Minolta Holding, Inc. (KMHD) se sídlem Tokio, Japonsko, bude servis fotoaparátů Konica Minolta, Konica a Minolta a jejich příslušenství v České republice v budoucnu zajišťovat společnost Sony Czech s.r.o. Své stažení z fotografického trhu KMHD oznámila již 19. ledna 2006.
* Do 31. března 2006 bude servis fotoaparátů a příslušenství zajišťovat v ČR společnost Konica Minolta Photo Imaging Czech.
* Společnost Sony Czech s.r.o. začne zajišťovat servis fotoaparátů značek Konica Minolta, Konica a Minolta a jejich příslušenství od 1. dubna 2006. O detailním postupu vás budeme informovat co možná nejdříve.
* Zboží, u něhož bude Sony zajišťovat servis je následující:
- digitální kompaktní fotoaparáty
- digitální zrcadlovky
- analogové zrcadlovky
- analogové kompaktní fotoaparáty
- blesky, objektivy, příslušenství
- filmové scannery
* Poprodejní servis bude zajištěn společností Sony Czech s.r.o. počínaje dnem 1. dubna 2006. Stávající záruky budou respektovány po dobu stanovenou zákonem nebo záručním listem.
* Servis dalekohledů bude prováděn jiným způsobem. O jeho zajištění vás budeme bez prodlení informovat.
* Linka technické podpory, záruční a pozáruční servis jsou poskytovány v Servisním středisku fotopřístrojů, spol. s r.o., Svatoplukova 53, 796 01 Prostějov, tel. 582 346 188, 724 173 980, fax 582 346 277.
* Všeobecné obchodní informace poskytuje Call centrum Sony Czech s.r.o. tel.: 222 864 199.
k tomu megapixelu:
reklamoval jsem tam svoju minoltu Z1 rozbil se me ten preklapeci mechanismus na LCD a naprosto v pohode po telefonu jsem se s nima domluvil fotak poslal a asi do necelych tri tydnu byl zpet opravenej.