Jak přetaktovat Opteron 144 na DFI LanParty UT nF3 Ultra-D
Nema tu nekdo kombinaci zakladni deska DFI LanParty UT nF3 Ultra-D a procesor Opteron 144? Potřebuji sehnat návod krok po kroku na přetaktování Opterona na této desce, nejlépe s fotkama. Vůbec nevím co mám dělat, kdyby si někdo dal tu práci a pomohl mi , byl bych rád.
Díky
Re: Jak přetaktovat Opteron 144 na DFI LanParty UT nF3 Ultra-D
Citace:
Původně odeslal Painkiller.cze
Nema tu nekdo kombinaci zakladni deska DFI LanParty UT nF3 Ultra-D a procesor Opteron 144? Potřebuji sehnat návod krok po kroku na přetaktování Opterona na této desce, nejlépe s fotkama. Vůbec nevím co mám dělat, kdyby si někdo dal tu práci a pomohl mi , byl bych rád.
Díky
toto ti tady psat fakt nikdo nebude-mas tady nekolik thredu o taktovani a hlavne FAQ, takze tady si vse muzes najit-taky ti pomuze gombík HLEDAT!
ps: mel sem jsem stejnou desku i stejny procik jako ty a OC slo fakt paradne-nic slozityho to nebylo, ale desku uz nemam, takze bohuzel neporadim:-(
Nenašel jsem nic co by mi pomohlo. Nemám čas se tu probírat tunama textu. Potřebuju krátkej a stručnej návod co a kde mám nastavit, nic víc. To jsem tu jediný s tímhle problémem? :roll:
si tu novy tak si laskavo precitaj FAQ !!!Nemysli si ze ti tu niekto bude robit podrobny navod a este k tomu aj fotky.myslim ze ked nevies zakladne veci tak by som na tvojom mieste netaktoval nemusi to dopadnut dobre.Takze moja rada precitaj si zopar dredov o takteni.
skus si pozret aj toto http://www.pretaktovanie.sk/modules....1127060130&p=1
lebo vazne je toho aj tu na fore dost aj na nete, len treba trocha pohladat
pokud tomu nerozumis tak se do toho nepoustej.... a pokud tomu neporozumis sam tak mas smulu... je tu fakt plno threadu.. musi se jenom chtit
presne tuhle kombinaci mam :-) ale zatim default...nechce se mi ted s tim babrat...a taky zatim neni duvod...snad pres/po prazdninach...
Citace:
Nemám čas se tu probírat tunama textu. Potřebuju krátkej a stručnej návod co a kde mám nastavit, nic víc.
My zase nemame cas sestavovat nejake podrobne navody i s fotkami pro amatery, kteri ani nejsou schopni vyvinout trosku vlastni iniciativy.
Citace:
To jsem tu jediný s tímhle problémem? :roll:
V to pevne doufam. Ostatni maji alespon snahu nejdriv si neco precist sami a maximalne se ptaji na detaily, ktere jim nejsou jasne... :roll:
... mISHA