pocul som ze ti uzivatelia co nemaju originalny windows XP,tak ze im bude do 30.6 2006 naformatovany cely disk pomocou virusu ktory bude microsoft posielat vsetekym takymto uzivatelom... je to pravda ( ja origos mam,to pre kamosa dik)
Printable View
pocul som ze ti uzivatelia co nemaju originalny windows XP,tak ze im bude do 30.6 2006 naformatovany cely disk pomocou virusu ktory bude microsoft posielat vsetekym takymto uzivatelom... je to pravda ( ja origos mam,to pre kamosa dik)
Sa zobud omg!
Jo, a pak přišel velkej červenej drak a všechny sežral. A jestli nedostali zácpu, tak žijí šťastně až dodnes....Citace:
Původně odeslal Nixter
Vzbuď se, člověče! :-)
Jojo, je to pravda :).
No jo, a kdyz si ten virus nebudes chtit pustit, tak prijede zasahovka a rozmlati ti PC obuskama :mweheh:
OT: Navrhuju tema presunout mezi vtipy ;)
A je dalsi HOAX :D to bude veselo na starem belidle
Je to pravda - já jsem si omylem nastavil datum 30.6.2006 na jednom PC, kde jsem měl omylem nelegální XP a okamžitě mi to zformátovalo celou síť a dokonce mi to sejmulo i připojený mobil!!! Mít nelegální SW se nevyplácí - Microsoft SUXXX!!! ;)Citace:
Původně odeslal Nixter
Pre kamosa.... :mweheh::mweheh:
No tak aspoň že to není pro ségru, která počítačům vůbec nerozumí :D To je další tradiční výmluva :DCitace:
Původně odeslal NightKing
a pozrel si sa na fotak, ci ti to nahodou nezmazalo firmware? :o tie dnesne virusy a vyrobcovia SW su fakt svine ;)Citace:
Původně odeslal Darth Maul
hmm takze bolo mi jasne ze to je blbost ale dosla matka z prace a ze vraj jej to nejaky kolega hovoril,viem ze ten kolega nie je az taka lama v pc tak som sa to pytal radsej,ze by sa zrovna billovi chcelo rozposielat kazdemu nejaky ten virus,no neviem :D
No hlavně už si pak představuju ty žaloby na MS :D To by si nelajsnuli :DCitace:
Původně odeslal Nixter
Je to pravda. Virus obsahuji vsechny systemy Windows, aktivovan bude pouze na nelegalnich. Virus vsak obsahuje kritickou chybu zabezpeceni, ktera ohrozuje i legalni uzivatele. Tato chyba umoznuje ovladnout pocitac libovolneho uzivatele systemu Windows. Microsoft pocatkem cervence vyda aktualizaci zabezpeceni, ktera tuto chybi odstrani. MS zatim doporucuje aktualizovat databazi antiviroveho programu a otevrit porty 56219 a 57220.Citace:
Původně odeslal Nixter
MS odporuca vsetkym nespokojnym pouzivatelom prejst na MacOS, Linux alebo *BSD ;D
hh... tak ted uz opravdu nevim kdo tu flajmuje :D
takze nic nehrozi jo ? len ma stve ta hlaska po naloadovani,ked uz sa prihlasujem do winu v pravom dolnom rohu - this copy of windows is ...
skutocne?Citace:
Původně odeslal Nixter
:lol: :mweheh: :mweheh:Citace:
Původně odeslal Nixter
0wn3d :lol:Citace:
Původně odeslal MadCap
samozrejme na kamosovom kompe... :DCitace:
Původně odeslal Nixter
LOOOOL ;D :lol:Citace:
Původně odeslal Nixter
JJ. Genuine advantage je svine :D Chudak kamos za chvili mu to oddela disk
http://4um.ocguru.cz/showthread.php?t=48879
To je vuuul, prej na kamosove kompu
Je na case zavolat pravnikum OCguru 4a, oni mu ten harddisk lide z BSA uz zformatujou :mweheh: ;DCitace:
Původně odeslal mejla
Podnět na BSA byl odeslán... :cool:Citace:
Původně odeslal Caleb
No dobry lidi tak uz stacilo ;D