Re: doporucte sub notebook
za tie prachy to bude p3 ... inak ja vlastnim x31 s pentium M a mozem doporucit ;)
co se tyce subnotebooku, tak jasne vedou toshiby a IBMka :) do 10K bys mel docela pohodlne sehnat PIIIkovej subnotebook, kdyz kouknes na bazary, tak jich tam ted zrovna par je...
Jeste stoji za zchecknuti ten HP omnibook 500 popr. 900 a Compaq Armada M300... oba ted na bazarech jsou, staci se porozhlidnout :)
2MadCap: nevis, jak je to s repasi u baterek subnotebooku? je to za stejnou cenu jako u normalnich krabicovych tezitek do batohu? :D
Mam IBM X24ku a nemuzu si na nic stezovat. Je to malinkaty stroj, da se pohodlne prevazet, filmy samozrejme zvlada s prstem v nose a kdyz ho napojim na docking station, muzu si v klidu prehravat i DVDcka.
Ta docking station je vubec bezva napad, muzes si ji treba nechat na koleji nebo doma, a potom sebou zbytecne na cestach nevlacis DVD mechaniku, pricemz pokud chces, samozrejme neni problem ji pribalit.
Displej je oproti klasickym notasum samozrejme o neco mensi,ale zase ma rozliseni 1024x768, takze je krasne jemny a obraz je na nem primerene ostry.
Kvalitu zpracovani IBM asi nemusim komentovat, kdo nejaky nekdy vlastnil, vi co tim myslim...
Citace:
Původně odeslal Wohmatak
co se tyce subnotebooku, tak jasne vedou toshiby a IBMka :) do 10K bys mel docela pohodlne sehnat PIIIkovej subnotebook, kdyz kouknes na bazary, tak jich tam ted zrovna par je...
Jeste stoji za zchecknuti ten HP omnibook 500 popr. 900 a Compaq Armada M300... oba ted na bazarech jsou, staci se porozhlidnout :)
2MadCap: nevis, jak je to s repasi u baterek subnotebooku? je to za stejnou cenu jako u normalnich krabicovych tezitek do batohu? :D
ad repas > ja mam neorigo baterku z ciny za 1200 Kc takze naco repas? ;)
Citace:
Původně odeslal MadCap
ad repas > ja mam neorigo baterku z ciny za 1200 Kc takze naco repas? ;)
a odkud? ani na eBayi jsem nevidel takhle levny baterky :o
aaha, mno koukam, ze zrovna na ty IBMka tam maji hodne levno... kdyz jsem se posledne dival ohledne nakyho Della, tak to bylo vsecko pres 2K...
Kazdopadne diky :)