V blízké době cena snad kolem 250 dolarů - to už vcelku jde a podpora autocadu, 3D studia atd. taky stojí za to. Že bych si koupil novou kartu ??
Printable View
V blízké době cena snad kolem 250 dolarů - to už vcelku jde a podpora autocadu, 3D studia atd. taky stojí za to. Že bych si koupil novou kartu ??
Uvidime, nechci to zakriknout, ale rad bych tu vsem do oci rek: "Ja to rikal od zacatku panove" ;D
A bude vobec ta 64 MB verzia PARHELIE ??? ??? ???
Matrox mieri presne tam, kde by som ho rad videl :-D
- stred medzi profi a "beznymi" gr. kartami. Sam uvazujem nad najakou grafikou (hlavne ale nielen na pracu) a matrox s tymi novymi drivermi vyzera ovela lepsie ako kedykolvek predtym ;D
Mid range a profi grafiky ako Wildcat VP su dost drahe a bezne karty sa na solidnu pracu moc nehodia...
;D Novej vyvoj je vice nez uspokolujici!!!!!!!!!!!!!!!!!Donedavna sem se temito kartami moc nezajimal,ale jak sem slysel pak velmi kladnych glku,tak se jiz vice zajimam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!Novy cipy mevipadaj vubec spatne,moznost hrani na trech monitorech se mi vic nez hodne zamlouva!!! ;D :o 8) :D :-D 8) I kdaz ze zacatku to moc her podporovat nebude!Ale i tak je to vice nez lakava moznost,az si budu vybavovat novy herni delo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 8) 8) DJ" 8) 8)
Měsíc v pytli a zlevnění furt žádné. Tak co je sakra ??? Věčně na to čekat nebudu :-( :-( :-(
Myslim, ze to zlavnenie cien tak rychlo nebude... :(
Takže bublina splaskla .......... uf nemají to Matroxáci jednoduchý .........
jaka bublina? :roll:
Alien: Co zase ty bublino??? ;D
Az se ATI nauci delat ovladace a Nvidia HW tak se mozna dostanou na uroven matroxu ;D
Ked sa Matroxu podari vylepsit najvedsiu chybu sucasnej Parhelie... to jes pomale shaderi. (ci uz v novrj revizii cipu, alebo nastupcovy) ma sancu avladnut aspon cast trhu s fanatickymi nadsencami ;D
To jo nech to spravia tak nech na tom fachcia hry a poriadne a potom mozu zacat vydelavat a hodne ;D