Ahoj,
chtěl bych si rozšířit v PC operační paměť z 256MB na 512MB (233). Board je i845epb2 pro P4(512Kb) 1800/400 op. syst. je Win2K. Bude to vůbec nějak znát přírůstkem výkonu? Má to tedy cenu?
Díky
Jaro
Printable View
Ahoj,
chtěl bych si rozšířit v PC operační paměť z 256MB na 512MB (233). Board je i845epb2 pro P4(512Kb) 1800/400 op. syst. je Win2K. Bude to vůbec nějak znát přírůstkem výkonu? Má to tedy cenu?
Díky
Jaro
nebude ti tolik hrabat disk ;D
To zavisi na tom co delas. Na psani ve wordu to nepoznas. Pokud ale napriklad delas nejaky slozity vypocty, ktery si ukladaj obrovsky mnozstvi mezivysledku do pameti, nebo treba skenujes filmy a nasledne upravujes obrazky tak to znat bude celkem dost.
teraz je ramka vo velmi dobrych cenovych relaciach takze + 256MB urcite neuskodi ....
hlavne v novych hrach nie ....
JO taky do toho jdu, MUSIMMMMMM 8-)Citace:
Původně odeslal Deviant
Mozes mi verit ze pamat sa ti zide!!!!!!!!!!!
Hlavne v hrach!
Precitaj si thread Mafia sekanie v Hry a problemi a uvidis o com som tam pojednaval...
V 3D modelovani sa vacsia Ram zide. ;D
Aj tu bude vyuzita! :roll:Citace:
Původně odeslal Toxic
dneska už se udává, že těch 512MB je takový slušný základ.
A ty ceny teď jsou momentálně very gooood.
Treba sa fakt poponahlad!!!
Tak jsem to tam strčil ;D .
Na kolik bych měl teď nastavit aperture size v BIOSu ? Zatím mám nastaveno 64MB a videokarta je Matrox G550. Diky
Já mám nastaveno na 256.Jinak ramky mám256/333+512/400 a musim říct,že je to AKORáT!!!Při mafii mi zbude jen cca 140,takže mít jen 512 tak mi to nestačí!!!Mafii mám na full detail.Citace:
Původně odeslal Jaro Benes