x1800 - soft overvolt - da se poznat?
Nevite, jestli prodejce ma sanci nejak poznat, ze se do grafiky poustelo vic voltu, nez je povoleno? Cela ta vec se soft overvoltingem mi prijde nejaka podezrela ... neni tam nejaky obvod, ktery by zaznamenaval max.velikost napeti jadra? Chci jit do x1800gto a zkusit to, tak abych si pak nenabeh, kdyby mi grafika treba casem odesla ...
Re: x1800 - soft overvolt - da se poznat?
Rivatuner, a keby si pouzil search tiez by si na to dosiel. ak neveris riva tuneru tak si to zmeraj sam.
Citace:
Původně odeslal MATRIX
Rivatuner, a keby si pouzil search tiez by si na to dosiel. ak neveris riva tuneru tak si to zmeraj sam.
Ehm ... mno ... myslim, zes nepochopil na co se ptam ... zajima me, jestli ma prodejce pri reklamaci nejakou moznost poznat, ze jsem, prave pres tebou zminovany rivatuner, zvetsil cipu napeti ... a treba kvuli tomu neuznat reklamaci
Citace:
Původně odeslal jaluvkap
Ehm ... mno ... myslim, zes nepochopil na co se ptam ... zajima me, jestli ma prodejce pri reklamaci nejakou moznost poznat, ze jsem, prave pres tebou zminovany rivatuner, zvetsil cipu napeti ... a treba kvuli tomu neuznat reklamaci
Nic takove na te karte neni (alespon co je mi znamo), navic se v podstate na jakemkoli reklamacnim karta zapoji jede/nejede a pak dukladne prohledne. Nic vic... ;)
no ma moznost to zistit, ak si si prepalil bios a tam to zmenil, inak nie.
mohol by si mi poradit ako zdvihnut napatie na x 1800 GTO pre pamate.napatie na cipe uz mam ale na pamatiach sa vzdy vrati do povodneho stavu
Citace:
Původně odeslal
kombo
mohol by si mi poradit ako zdvihnut napatie na x 1800 GTO pre pamate.napatie na cipe uz mam ale na pamatiach sa vzdy vrati do povodneho stavu
pamete musis o nieco pretocit :)
to je fajn len mohol by si byt konkretnejsi?
neviem ci ti to doslo tak to dam aj sem.tu je moj navod ako som to robil?nastavim volty cpu aj ramiek na 1,2v/2.05v frakvenciu na 530/600 ulozimto otvorim ATIWinflash ulozim si bios upravim ho v hxden editore potom ho dam do rabitu tam si nastavim volty pre cpu ale pre ramky tam nic nevidim.ulouim to vratim cez ATIWinflash do karty restart a ked znova naskoci comp volty cpu v pohode frevencia v pohode len volty pre ram na povodnej hodnote.porad prosim ak vies. dakujem