máte zkušenost s tímto?? vypadají dost dobře...a za tu cenu - 2013!!
Kingston HyperX CL2 370MHz zvládá agresivní CL2 časování (konkrétně je certifikována pro CAS 2 3-3-1T
to je pěkný že to za tu cenu má hliníkovy chladiče
Printable View
máte zkušenost s tímto?? vypadají dost dobře...a za tu cenu - 2013!!
Kingston HyperX CL2 370MHz zvládá agresivní CL2 časování (konkrétně je certifikována pro CAS 2 3-3-1T
to je pěkný že to za tu cenu má hliníkovy chladiče
Taky bych rád slyšel nějaký zkušenosti, protože v současný době nemůžu sehnat slušný paměti (kromě předraženejch)
Jsem cerstvy vlastnik 512MB verze ;D Dal jsem FSB 200, pameti pochopilene synchr. a jedou v pohode CL2. Jeste zkusim krapet zvysit voltaz a dat casovani na 3-2-2, rek bych ze mam realnou sanci toho dostahnout. Takze bye bye OCZ, tohle je za 4045 luxus !!! Jestli spadnou ceny tak pristi tyden kupuju dalsi kousek !! Vrele doporucuju !
hmm, kdes je koupil? ja blbec si koupil pred tydnem OCZka a uz je nikdy nechci ani videt, mel jsem dva moduly a kazdy byl vadny, tak mi vratili prachy...aspon ze tak... tak bych potreboval misto nich neco jineho...
CzechComputer, prekvapive ;D Ja se puvodne bal, aby na 200FSB nabehly s CL2 a rozumnym casovanim, ale uplne v pohode. Preventivne je jedu na 2.77V a fakt klidek. Jeste zkusim rychlejsi casovani, rekneme 3-2-2, mam dojem ze ted jedu 6-3-3
Prey sou to pameti certifikovany na nForce2 takze asi na tom neco bude.....takze asi no problemo
Tak o tom nic nevim. Ale jedou proste paradne.
ale ja jo pac mi to psali z CCCitace:
Původně odeslal Octopuss
200 FSB, XP 2400 a v Sandre 2928/2712 MB/s, to uz je luxus :-)
na jeke desce?Citace:
Původně odeslal Octopuss
a mas 2x256 nebo 1x512
a je to ten model Kingston HyperX CL2 370MHz :?:
Epox 8RDA+, jeden 512MB modul a jo, jsou to ty hyper 370 CL2 co v CC prodavaji za 4045Kc :-)
mno do EPoXe lepsi 2x256MB to by byl az pak luxus ;D
No jo, ale ja bych vyhledove rad mel giga pameti, takze si radsi pockam :-) Skoda ze musim taky upgradnout grafiku, jinak uz bych davno hucel na 2x 512 :-(
jo to ja taky ale uz to resim....akorat to bude asi 2x512MB Samsung ''C''.....uvidime ;D
kde maj samsungy Ccka? ja je ted nemuzu nikde sehnat... a v Proce maj udajne jen Dcka... odkud je budes mit? ja chci vazne taky...Citace:
Původně odeslal rombo
mno az je tam budou mit tak se ti ozvu ale zatim newim tak nebudu plasit...ale meli je tam minulej tydenCitace:
Původně odeslal gregorius
tak to je mazec...oboje vadny ???Citace:
Původně odeslal gregorius