na oficialnich strankach ho maj volne ke stazeni ale z tech mirroru mi to dycky stahne 99% a pak konec ... nemate nekdo nahodou instalacku?
Printable View
na oficialnich strankach ho maj volne ke stazeni ale z tech mirroru mi to dycky stahne 99% a pak konec ... nemate nekdo nahodou instalacku?
Aktualne jde stahnout bez problemu ( www.bsplayer.com )
tak asi nejakej problem s flashgetem ... ale poprvy to dopadlo i stejne i pres ff ...
no ale hlavne ze uz je to doma :)
Tak uz ho mam taky, ale za prvy me stve ze je potreba WhenU Save k tomu aby mi bezel a za druhy je ten defaultni skin uplne hnusnej. To jsou moje prvni dojmy... Asi zustanu u predchozi verze, pokud me neohromi nejake funkcni ficurky...
K cemu pls je ten WhenU Save? To je nejaky spyware ci tak neco?Citace:
Původně odeslal MEluZíNa
to si taky myslim, prej to ma co docineni s reklamama(to je asi ten duvod pro to BSplayer vyzaduje)...
Mě se kvuli tomu spywaru odmítne BSPlayer nainstalovat (resp. NOD32 to zakáže) >:{
Kaslu na nej, predchozi verze bezi tak jak ma, tak u ni radsi zustanu.
Osobne pouzivam ine prehravace, ale musim potvrdit, ze ked som chcel vyskusat novy BSP, tak to skoncilo tak ako uz pisal Crusheer :rolleyes:Citace:
Původně odeslal Crusheer
Mě NOD nic nehlásil, ale zase jsem instalaci té šílenosti zakázal hned zpočátku.Citace:
Původně odeslal Crusheer
Hm, škoda. Vypadá to, že se do budoucna budeme muset poodléhnout po jiném přehrávači.
nebo pouzit Pro verzi, ta je bez reklam.
Osobně mi zatím bohatě stačí ta předchozí verze, ale chtěl jsem tudle vyzkoušet, ale jak to tak vidím, tak na to asi kašlu...
Myslim, ze to si komentar ani nezaslouzi .o)Citace:
Původně odeslal silenec
Na http://www.bsplayer.com/en/bs.player/download/ maji, ze je to "free", no nevim, pod tim si predstavuju neco jineho. Ale zalovat je nebudu :c))
Mě si velice rychle získal MediaPlayer Classic od Gabesta, to je přesně takový přehrávač, jak by přehrávač měl vypadat (a především fungovat). Po BSPlayeru jsem od té doby nevzdechl a mají-li jít nové verze cestou spywaru, podepsali autoři nad programem vpodstatě ortel... Přinejmenším u lidí, kterým není jedno, čím si zahnojí PC (dnes jsem na jednom PC napravoval škody po NewDotNet).
MPC je dobry, hodne dobry, ale pokud zapracuji na VLC, tak myslim, ze VLC bude volbou cislo jedna. Velke plus je hlavne nezavilost na kodecich.Citace:
Původně odeslal peta303
Zdravim, 2.0 na me nezapusobila a tak sem se vratil ke starsi verzi, ale mam jeden problem, urcity videa jako treba konkretne ve formatu mpg se mi prehravaj vzhuru nohama :mad: nevite co s tim ??? v nastaveni sem nejaky prehozeni nenasel a MP mi to prehraje normalne... >:}
To je otázka nastavení některýho z použitejch kodeků/filtrů.
Mam ten stejny problem,ted mi Nod hlasi,ze "V operační paměti nalezen aplikace Win32/Adware.WhenU.SaveNow ! Operační paměť byla infikována ze souboru C:\Program Files\Webteh\BSPlayer\AdVantageSetup.exe.
CO s tím mám dělat?poradí někdo?:rolleyes:
Vitej ve svete nevtirave reklamy, tenhle malware byl soucasti instalacky starsich verzi a bez korektne pracujiciho tohodle nefungoval ani BSPlayer...
Tak, že BSplayer je prolezlý všelijakým svinstvem se ví už delší dobu ;-) Dle mého stačí projet PC kvalitním antispywarovým programem a pak si nainstalovat GOM či VLC...osobně používám GOM, lepší soft jsem na video nenašel(zkoušel jsem MPC, WMP, VLC, KMplayer, Mplayer....)
Osobně už se radši u neznámých softwarů nejprve koukám na ohlasy na něj ze světa a pak až instaluji ;-)
Holt penize podavane v malych davkach neskodi v jakemkoli mnozstvi...
Zkouseli jste nainstalovat nero8? Kdyz pri instalaci vyskoci okno antiviru, neco neni v poradku, alespon ze tam pri instalaci na to bylo zaskrtavatko, i kdyz samozrejme default zapnute...
Nero už dva roky nepoužívám, osobně jsem si přes CHIP DVD sehnal plnou verzi Ashampoo burning studio a jsem spokojený :) Ale záleží na tom, co přesněji od Nera používáš, Ashampoo je čistě jen na vypalování, kdežto Nero má i převodníky videa(třeba do MP4), to samozřejmně Ashampoo už nemá ;)