Nedávno jsem viděl nějaký screeny z Windows XP kde na ploše bylo zobrazeno předpověď počasí.Zkoušel jsem hledat ale nic jsem nenašel jen nějaký program do Tray lišty a do Firefoxu.Neznáte někdo nějaký pěkný plochu ?
Printable View
Nedávno jsem viděl nějaký screeny z Windows XP kde na ploše bylo zobrazeno předpověď počasí.Zkoušel jsem hledat ale nic jsem nenašel jen nějaký program do Tray lišty a do Firefoxu.Neznáte někdo nějaký pěkný plochu ?
Díky, to ale vypadá na změnu celého (skinu) Windows. Myslel jsem pouze nějaký software.Nemám s tímto zkušenosti a nerad bych si z Windows udělal něco čeho bych litoval.Když tak to zkusím.Pustím se do prohledávání těch linků.Citace:
Původně odeslal Masster
Yahoo Widgets rozhodne zadnej skin ve windows nemeni. Nainstalis, nafrkas na plochu co potrebujes a jedes. Jednoduchy, prehledny a v celku i pouzitelny program.Citace:
Původně odeslal Masster
Co sem taky pouzival byl Coolmon u stary verze to byly informace pouze textovy a bylo trosku slozitejsi ponanstavovat tam napriklad zrovna pocasi. Takze pokud s tim nemas moc zkusenosti tak coolmon asi ne. Ta nova verze nevim co umi. Nezkousel sem.
Vyzkousej Widgets ;)
Tady je screen predpovedi pocasi co ma Widgets v defaultu:
http://a191.g.akamai.net/7/191/1560/...shot.jpg?2.7.1
Cawte. Nebudem zakladat zbytocne nove vlakno kvoli rovnakej veci. Neviete niekto este o inej moznosti? Zo spominanych ma najviac zaujalo Yahoo, ale je nutne si nainstalovat dalsi balik aby fungovali a to nechcem. Chcem nieco uplne malinke a nenarocne. Pripadne neviete niekto o pocasi do listy, tak ako je to napiklad v Gnome?
Neco malinke a nenarocne je treba nejaky widget do opery (jestli pouzivas)
Defaultne pouzivam Operu, ale jej system widgetov neznasam, narozdiel od pluginov do FF. Normalne sa mi pocasie zobrazuje v mirande ale tu nemam stale otovorenu a prrto by som cchel nieco na plochu, alebo lepsie do systrayu.
Na sledovanie pocasia vo Windows pouzivam program Weather Watcher. Je free, vcelku nenarocny na systemove prostriedky (moznost minimalizovat do systray) a na zakladne info o pocasi mne osobne postacuje.
Super, presne take nieco som hladal.
Vis ono se za 3,5 roku leccos zmeni...