programek na zmenu polohy suborov na disku
to ze data na zaciatku disku su ovela rychlejsie citatelne je znama vec, avsak menej znamy mi je programek, ktorym by som si sam premiestnil urcite subory na zaciatok disku
skusil som viacero defragov ale tato moznost tam nie je
poradite mi prosim?
Re: programek na zmenu polohy suborov na disku
Tak o tom nemusis ani uvazovat ... staci ti ta defragmentacia .. rychlejsie ti ten disk uz nepojde .. uz potom novy HDD ale inak nic
http://www.geocities.com/andreigaceff/DefragNT.html můžeš adresovat jednotlivé clustery, jinak něco na začátek uměl přemistovat starej SpeedDisk od Nortona, ale pokud vím tak to fungovalo jen pod W98 a s XP-SP2 se už nekamarádí.
Citace:
Původně odeslal MaTTo S
Tak o tom nemusis ani uvazovat ... staci ti ta defragmentacia .. rychlejsie ti ten disk uz nepojde .. uz potom novy HDD ale inak nic
sorry ale vobec si nepochopil o co ide, prenosova rychlost na zaciatku disku je dvojnasobna! vsetko co potrebujem je premiestnit tam urcite subory, cim chcem dosiahnut ich rychlejsie nacitavanie
zaujimavy nastroj idem ho hned testnut, vdaka!
ten defragNT sa neda moc pouzit v mojom pripade, ako mozem s nim premiestnovat subory manualne, ale potreboval by som nieco viac automaticke kedze:
chcem dat nejaky 600mb subor na zaciatok disku, defragNT mi to umozni len ak to cielove miesto je prazdne, co robi problem, pretoze na tom mieste je asi 1000 suborov a presuvat kazdy jeden rucne inam, aby som si to miesto uvolnil je faaaakt na dlho...
uplne najlepsia moznost by bol klasicky defrag program, kde zvolim zoznam suborov, ktore mi pri klasickej defragmentacii zaradi na zaciatok disku, nemozem sa ho dopatrat :(
Citace:
Původně odeslal Over
jinak něco na začátek uměl přemistovat starej SpeedDisk od Nortona, ale pokud vím tak to fungovalo jen pod W98 a s XP-SP2 se už nekamarádí.
tak nakoniec som to cele vyriesil prave SpeedDiskom, ten z novych SysWorks fungoval aj v kombinacii XP-SP2
Citace:
Původně odeslal magnetique
tak nakoniec som to cele vyriesil prave SpeedDiskom, ten z novych SysWorks fungoval aj v kombinacii XP-SP2
Kterou verzi máš pls na mysli? já jsem koukal na nějaké novější SysWorks a SpeedDisk jsem tam marně hledal :(
Citace:
Původně odeslal Over
Kterou verzi máš pls na mysli? já jsem koukal na nějaké novější SysWorks a SpeedDisk jsem tam marně hledal :(
Norton SystemWorks 2006. SpeedDisk je tam urcite..