Specificka podlozka pod mys
Potrebuji podlozku pod mys, ktera bude presne vyhovovat mym pozadavkum. To jsou:
- co nejklouzavejsi povrch
- trvanlivost (nesmi se na ni po case objevit vydrena mista, na kterych nebude mys klouzat)
- skaty nejsou nutnosti (tudiz podlozky, ktere skaty vyzaduji odmitam)
- nesmi to byt zrout teflonu
Suma sumarum, hledam vecnou podlozku, s co nejvetsi klouzavosti.
Cena do 1000,- (cim levnejsi tim lepsi :-))
Zkousel jsem ledacos, v zoufalstvi jsem se uchylil i k "osvedcenym" resenim typu - ctvrtka papiru, eurosloha, stul atp.
V soucasnosti mam podlozku QcK Steel Mini a je to uplne obycejna latkova podlozka s logem - naprosto neprijatelna. Mys je Logitech MX610.
Re: Specificka podlozka pod mys
hm , tak to ma napada jedine teflon , alebo sa mrkni sem www.techplasty.sk
No co jsem na to tak koukal po netu, tak dobrý ohlasy jsou na Razer RV-1001 eXactMat.
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=30086
To je velice zajimavej napad, urcite tomu budu venovat pozornost, diky.
Dik za info, zaradim ji do vyberu.
Jaky mate nazory na tuhle:
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=37580
Da se porovnavat klouzavost bez ohledu na material, nebo plati, ze plastova podlozka je vzdy rychlejsi nez latkova?
Skoda, ze je tak obrovska.
Testy jsem cetl mnohokrat :-). Ale zajima me, jestli muzu srovnavat napric tridama (plast, latka, kov-sklo) - tzn. Kdyz Razer Mantis Speed Mat ma pet bodu za "klouzavost" a Ulti-Mat taky, zda je to srovnatelne.
Osobně si myslím, že už rozdíl nepoznáš, záleží na citlivosti myši a na tom, kterej materiál ti prostě líp sedí.
To mas asi pravdu, pres tu velikost se nejak prenesu tuhle taky pridam do vyberu.
Jj, to, že je tak obrovská znamená imho, že je hlavně pro velmi nízkou citlivost myši.
Citace:
Původně odeslal CC
Řada Razer Mantis je vyrobena z několika vrstev, přičemž tou nejspodnější je tvořena měkkou gumou s maximální přilnavostí k povrchu stolu. Horní vrstva modelu Speed je vyrobena ze speciálně tkaných vláken Fibertek, který zajišťuje rychlejší cílení a sledování cíle bez omezení rychlosti myši. Jedná se o tzv. "high sensitivity" podložku pro hráče, kteří preferují vysokou rychlost pohybu.
Tohle pisou v popisu produktu na CC.
Citace:
Původně odeslal Vampireslayer
Tohle pisou v popisu produktu na CC.
Tak v tom případě nechápu ty obří rozměry...
Taky to nechapu. Porad nejsem rozhodnutej. Chvilku jsem si myslel, ze vezmu Ulti-Mat, ale v recenzi bylo receno, ze studi, tudiz jsem ho zavrhl. V prve rade mi jde o odolnost te podlozky, neverim, ze se na nich neudelaji ty vydreny mista, narozdil od te latkove.