Na kolik jde OC duron 1300 stabilně?????
dík
Printable View
Na kolik jde OC duron 1300 stabilně?????
dík
Okolo 1400MHz,možná 1470MHz když budeš mít hodně dobrý kousek.
Citace:
Původně odeslal Tuleň
1470MHz ?? To je sen ! viděl jsem na netu asi dva takový kousky ale je to velká náhoda 8-) ! Durony končej spíš pod hranicí 1400MHz když se ti povede překonat hranici 1360 tak si můžeš gratulovat ! PS: Kupovat Duron 1,3GHz je krawina - kupovat si procesor který je navrcholu celé řady jsou vyhozené penéze 8-) Hodně štěstí v OC :eek: :lol: ;D
Přesně tak,musel bys mít opravdu dobrej kousek. Spíš zkus snížit násobič a zvýšit FSB,výkon půjde nahoru a Duron bude v pohodě.
No rek bych, ze clovek musi opravdu narazit na dobrej kousek..Tenhle Duron co mam ja jede v pohodicce na 1350, ale chce to uz fakt dobry chlazeni.. Jinak koupil sem ho od MaPy a ten ho prej mel na 1440 Mhz..coz je fakt supr vysledek na Durona 1000..
Opravdu se vyplati procesor odemknout a laborovat s FSB..
JInak hodne uspechu pri OC..:o)
Než jsem minulej tejden kaufnul XP 1800+,tak jsem D1300 zkoušel přes FSB na 107 MHz,tj. 13x107=1391 MHz,jenže občas to zatuhlo.Vcore jsem nepřidával,protože jsem to neměl umožněno MB - default jel na 1,78V.Stabilně šlo na 103 MHz,tj.1339 MHz.Teplota 40-48°C.
prave vcera som ho dal na 1450 pri teplote 40-44 stupnov.
Az na Unreal T vsetko bezi v pohode./ten unreal ma dvakrat netrapi/ :lol:
a s jakou FSB ? ze skusenosti vim ze vyssi fsb celkem dost pomaha s narustem vykonu v nekterych aplikacich
jj fklidu do 1500 spise taq kolem 1400Citace:
Původně odeslal macainz
koukni se mi do podpisu, chladim vodou a 1533 uz nedam ani nahodou.
jj, to je najlepsie riesenie, co stim duronom robit.Citace:
Původně odeslal Tuleň
By me zajimalo,jestli se to vykonem vyrovna tak XP 1500,to melo 1.33GHZ...... ???Citace:
Původně odeslal vendiik
Já mam taky Durona 1300 ale taktovat mi jde tak 1350 :-( Ale nejspíš to bude tím, že mi topí jak svině. Mám nějakej divnej chladič(TITAN) co jsem si koupil k Duronu 800 ;D Hřeje to kolem 60°C, tak asi zainvestuju do chlazení :idea:
no nevim jestli se dostanes vejs nez 1400 to by jsi to fakt musel dost dobre chladit (vim o cem mluvim a mam jenom 850 ;D ) teplota jak svina ;D
Citace:
Původně odeslal hanski
Na chlazení se wyser ,,, 8-) !! Není to kvůli tomu ,,, ale tím že Durony prostě díky dnes už zastaralé výrobní technologii 0,18 um ,,,, nestíhají šlapat na vyšších frekvencích ,, prostě to nejde ! :eek: ! Sou kousky který se daj trochu popostrčit ,, ale je to oprawdu vyjímka ! Howgh ;D ;D :idea: :D :D :D (ty smajlíky sou fakt SUPA ) ??? :roll: :o :o :evil: :lol: :oops: :oops: :-o :-) ??? :idea: :idea: ;D ;D :lol:
hlavně, že tu to někdo má 1,3@1,6 -ale tomu nevěřím :-(
já jsem ten svůj durex dal na 1,36 :-( ,ale žádné zázraky se neděly :lol:
no stejně si du asi za týden koupit xp1700+ a pořádně to osolím.
S duronkem 1300 moc nenapokusujes, to spis nasetri a jdi do 1700+ B0 ten poměr cena/výkon je tam někde jinde. :-)