Resim tenhle problem...nevim pro kterou se rozhodnout
Edit by sisi: moved.
Printable View
Resim tenhle problem...nevim pro kterou se rozhodnout
Edit by sisi: moved.
Mam sklenenu carovnu gulu , poziciam Ti ? :mad:
dik :) no jsem naklonenej spis k X1900GT ale porad nevim
ja by som na tvojom mieste kupil jednu na grafiku a druhu na ratanie fyziky:lol:
hehe no podle toho co tu pisete je to asi jedno....tak ze X1900GT :D
No já doporučuju 7900GT... a nejlépe ve SLI of course... :p
dobra rada... ja bych radil 2x7900GTX ve SLI to je prej jeste lepsi...ne ted vazne.. pokud x1900GT nebo 7900GT tak bych sel do ATI
jj chod do ATI kvalita obrazu je lepsia (i ked len o trosicku) karta resp architektura je viac stavana na buducnost (vela PS unitov a fungujuci dynamic branching). ale ak si velky HW manaik tak i 7900gt s Vmodom nie je zla v sucasnych hrach
Já bych doporučil v klidu obě, ale X1900GT je o chlup lepší a modernější ... více: X1900GT vs 7900GT nejsem přítelem dvou grafik v PC ... zbytečně to žere, zbytečně to topí a výkon není takový aby se to vyplatilo ... to raději jednu a pořádnou ...
Pokud nekdo sledujete thread o 7900kach, vite, co jsem tam postoval o HW nedostatku/chybe, kterou velka serie techto karet zrejme obsahuje. Takze s pripadnou koupi bych bud pockal, dokud se situace nejak nevyresi, anebo bych volil jistotu, coz je v tomto pripade ATIna...
nové řady karet ( přinejmenším Forsa a GB toto mají vyřešeno )Citace:
Původně odeslal Zilla
Nechci, aby to vyznelo jako ironie, protoze to tak nemyslim, ale muzes vic upresnit JAK konkretne to maji vyreseno? Jelikoz jsem o zadnem USPESNEM reseni neslysel, dokonce i hardwarove upravene karty od eVGA selhavaji. Takze me fakt zjima, cim to teda je a hlavne co se s tim da delat. :eek:Citace:
Původně odeslal Radim Štěpanec
BTW ted uz jenom spekuluju, ale jelikoz Forsa neni zrovna nejaka super znacka, tak bych necekal, ze zrovna oni se s timhle problemem zacnou prat jako prvni a shodou okolnosti uspesne...
No je fakt, ze co se tyce GB, Forsy a jeste Asusu, tak najit nejakou kartu s podobnymi problemy jako maji karty od XFX, eVGA a BFG je opravdu umeni.
Nevim co tihle vyrobci delaji jinak nez ostatni, ale neco na tom asi bude.
Co ja vim, tak Asus pry pouziva bud jine PCB, nebo do nej osazuje jine soucastky, coz by hodne veci vysvetlovalo...Citace:
Původně odeslal Masster
Jak to upravili, to nevím, nicméně v nových várkách se daný problém již nevyskytuje. Jelikož jsem měl 2 Forsy se stejným problémem na reklamaci a nové se mírně lišily součástkami, pak bych řekl, že těmiCitace:
Původně odeslal Zilla
Aha, diky za informaci, znamena to zrejme, ze vyrobci zkousi menit ty regulatory napeti, ktere byly oznacovany za hlavni zdroj problemu, uvidime jak to dopadne.Citace:
BTW ptal jsem se proto, ze nekteri majitele eVGA karet, kteri je dostali prave takhle hardwarove upravene, si stezovali na to, ze problem u nich pretrvava...
Pravda je ta, že karty selhávají po přetaktování do pár dní, takže je již problém asi vyřešen.Citace:
Původně odeslal Zilla
Jen k tomu, že Forsa není značka. Není známá, ale má takřka nulovou reklamovanost, což bohužel nemohu říci o Leadteku, který je považován za super karty
Nevim, kolik jsi tech karet prodal, tzn. jakou mas moznost porovnat ty firmy ze statistickeho hlediska, ale pokud se tohle sdeleni opira o nejaky solidni zaklad, je to velmi cenna informace, kterou jsi mozna spouste lidi usetril pripadne problemy. Za to ti davam karmu a dekuju... ;)Citace:
Beru to tak, že z prodaných 107ks Leadtek ( stejného typu ) se jich vrátilo cca 20, z prodaných Forsa, až do začátku prodeje žádná, až při prodeji 7900GT odešly 2, od té doby opět žádná reklamace. Celkem prodáno cca 80 karet Forsa. Podobně bídně jako Leadtek na tom byla MSI se svými 6600GT, tam to překročilo 40%. Samozřejmě jsem mohl mít špatnou várku, ale kdo ví. Obecně se Leadteku série karet 6X00 nepodařila, 7900 samozřejmě také ne, ale tam to nebude jen chyba jehoCitace:
Původně odeslal Zilla