ahoj mam takovy problem rozhodl jsem se preinstalovat si kompa klavesnice normalne pri botu funguje ale jakmile zacnu instalovat tak ne takze nemuzu windows zadat seriove cislo tudiz je nenainstaluju. nevite cim by to mohlo byt?
Printable View
ahoj mam takovy problem rozhodl jsem se preinstalovat si kompa klavesnice normalne pri botu funguje ale jakmile zacnu instalovat tak ne takze nemuzu windows zadat seriove cislo tudiz je nenainstaluju. nevite cim by to mohlo byt?
Klavesnica je USB?
Nemas nahodou nejaku multimedialnu klavesnicu? Jednemu znamemu neslo stlacit na multimedialnej F8, co pri zaciatku instalacie WinXP byva dost vazny problem.
Nebo bezdrátovou klávesnici jsem taky viděl nefungovat při instalaci.
Hi,
mam tu podobny problem :(
Nahodil som si dosku ABIT KT7R, Windoze sa mi nechcel novy instalovat tak som nechal z KT333, vsetko slapalo ok, klavesnica aj mys slapala ked som prvy krat nabootoval (mys urcite, klavesnica neviem na 100% :( ). Potom som dal reset a nic, ani klavesnica a tusim ani mys... V BIOSe klavesnica slape normalne. Ale napriklad ked mam na vyber boot menu, ze ktory Windoze chcem bootnut tak tam este klavesnica sice funguje ale nereaguje na Caps Lock/Scroll Lock/Num Lock - nerozsvieti s LEDka, aj ked startuje XPcko tak tam predtym nez naskoci login screen tak preblikne keyboard - teda malo by, asi detekcia klavesnice no u mna to nepreblikne :( Tak isto aj instalacia Windoze cez bootCD, nahodim to tam, stlacim na bootovanie z CD a od tej chvile nefunguje klavesnica, pritom ked ju vytiahnem a vsuniem tak prebliknu LEDky, ale aj tak nefunguje. Uz mam na to dost nervy, pretoze tu musim mat USB klavesnicu na ktoru som neni zvyknuty a vobec... PS/2 myska teraz slape, len klavesnica nie, takze v USB mam keyboard a v PS/2 mys... Inak tu dosku som robil > menil som kondiky co boli nafuknute, doska slape v pohode, aj pri PS/2 konektoroch bol jeden nafuknuty > ten som vymenil... A este teraz ma napadlo, v tabulke na zaciatku v BIOSe, je jedno zariadenie "Input device a hodnota je NA, napadlo ma, ze ci to nemoze byt PS/2 klavesnica? Ak ano ako to spravit? Prosim poradte, ked niekto vie...
Vdaka!
Jeden znamy vravel, ze to niekde uz videl... Ze to moze byt nekompatibilita ale nevie presne, PSU alebo RAM. Tak som skusil PSU ale nic. Pouzivam Frotron 350W pasivne PFC 120mm neviem teraz presne oznacenie... Skusil som tam naky Mercury ale nic, stale to iste. Este by mal dnes dojst brat, tak to skusim potom... Vymenit RAM, uvidime co to povie. RAM mam 133MHz 256MB single sided 8chipov, Winbond CL2... napisem... Ine vas nic nenapada? :/
BIOS mas posledny?
Citace:
Původně odeslal Rainbow
Teraz uz ano :( A nic...
Hmmm... Moze to byt nebodaj preto, ze som tam mal Bartona, vlastne to bol povodne Athlon XP 2200+ Thorton, odomkol som ho na 512kB a v tej doske sa rozbehol na 20x100MHz :o To ma napadlo len teraz, lebo nikde som nevidel Bartona na KT133. Mam tu Durona 700 a vyskusam to, mne sa zda akoby to bolo kvoli tomu, ze ta doska s tym CPU nevedela uplne korektne pracovat... Co vy na to? :)