alternativa za Fan 80mm Glacial (2400rpm)
zdravim, davam to tady zkusenym klokerum, potreboval bych nejakou nahradu za Fan glacial 80mm ktery je docela tichy a na max toci 2400rpm.
ma docela dobry prutok vzduchu a mam ho napojeny na regulator ktery ho zkrouhne az na 13rpm ale prijdou vedra a tak bych chtel neco aby to tocilo max tech 3000-200rpm ktery si na noc taky samozdrejme zkrouhnu na tech cca 1500rpm. takze nejaky 100% 80mm s dobrym prutokem kvalitnimi lozisky.. takze mozna nejaky nexus.. no co doporucite? a samozdrejme nejaka prijatelna cena ne 500. dikes za napady
Re: alternativa za Fan 80mm Glacial (2400rpm)
co klasika coolermaster s rifle bearing ?
Citace:
Původně odeslal Klon
co klasika coolermaster s rifle bearing ?
nevim ktery mas presne na mysli ale nasel sem treba tenhle.. http://www.coolink-europe.com/main.p...at=1&cat_set=1 ta verye s 2600rpm ale prece jen bzch chtel tech 3000rpm postni link ktery myslis. dikes.
nicmene co rikate na tohle? http://www.alfacomp.cz/php/zbozi.php...l=40&zbo=16196 preci jenom je to zalman :) a tech 3000rpm to je docela fajn. mate s timhle nekdo zkusenosti? nebo to je obyc chrchlon
a to jako ten Glacial na max tvuj komp v lete neuchladi??
Nexus dela tiche fany s prumernym vykonem, ne fucaky :)
Imo glacial bude stacit...
mysli tenhle: http://www.pixmania.com/cz/cz/47746/...ventilato.html
mam v kompu dva na cca 1000rpm a nejsou slyset ani z blizka. kdyz je pustim naplno (tj. 2400rpm), tak slyset samozrejme jsou
Citace:
Původně odeslal Anduril
a to jako ten Glacial na max tvuj komp v lete neuchladi??
Nexus dela tiche fany s prumernym vykonem, ne fucaky :)
Imo glacial bude stacit...
no jestli bych bral standartne taktly cpu. tak mozna jo. ale mam ho pretoceny a zvedle napeti a pri tech max 2300rpm to pres den docela pece.. takze hledam spis neco co mas aspon tech 2800-3000rpm ale asi vemu ten zalman. nechci zadny svitici, mam s nema spatne zkusenosti a kdyz bych ho stlumil je to takova bludicka. takze asi zvolim toho zalmana. nemate ho nekdo??
To se mi stejne nejak nezda. Mel jsem XP1700+ @ 2.1GHz 1.75V, chladic nexus @ cca 1800RPM a ani pres leto to nebylo nijak extremne topici.. Jake mas teploty?
Spise by to chtelo zkontrolovat, jestli je dobre vetrana skrin (pruvan).
Citace:
Původně odeslal Anduril
To se mi stejne nejak nezda. Mel jsem XP1700+ @ 2.1GHz 1.75V, chladic nexus @ cca 1800RPM a ani pres leto to nebylo nijak extremne topici.. Jake mas teploty?
Spise by to chtelo zkontrolovat, jestli je dobre vetrana skrin (pruvan).
ja vlastním bartona 2500+ taktlého na 2000mhz pri 1.7v(1.675) a momentálne pri tech 2200rpm mám 45stupnu. case mam vetranou dobre. po postnuti tady toho dredu sem sundal chladic a maznul novou patu tak to je ted docela dobry. ale mohlo by bejt lip :) mam takovy modifikovany TT je to volcano7+ 5x5 medeny pasiv a nahore mam roztahle ty packy a nacpany 80mm glacial.