MAC na sietovke, pripojenie kabel- Chello
Je mozno aby, MAC na sietovke zmizlo, resp. sa nejako same od seba vyresetovalo?
Z nicoho nic mi prestal chodit net, vyskusal som vsetko mozne, preinstaloval komplet cely system a nic. Som myslel ze odisla sietovka. Este som skusil pozriet
MAC adresu a tam nebolo vobec nic. Este ze som mal ju poznacenu, tak som ju hned zadal. /pozn. chello kontroluje pred pripojenim MAC ci sa zhoduje/
Pre mna je to dost zahada?
Re: MAC na sietovke, pripojenie kabel- Chello
ako som to pochopil tak tebe neukazuje ani v prikazovom riadku MAC adresu ?
Pearadyne
spustil som program ktory ukazuje nastavenie MAC adresy na sietovej karte.
Neukazalo ziadne oznacenie MAC. Rucne som dopisal povodne, a uz to fahci.
????:o
tak ked ti to ide tak potom je to OK .. ja som maval tiez take chello zahady...
U nekterych desek se da v biosu nastavit cela mac adresa, tak mozna doslo k resetu tohohle nastaveni u tebe...
tak pri chelle to mas jedno bo nemas net viazanu na MAC adresu ..
Citace:
Původně odeslal Pearadyne
tak pri chelle to mas jedno bo nemas net viazanu na MAC adresu ..
MAC adresa je u chella vazana, pokud zmenis sitovku, tak musis MAC pres to webove rozhrani chella zmenit.
proto maji napr. nejake routery moznost klonovani MAC
nemusis nic menit.. ono ti to vypise taku blbost s tvojim menom a ostatnymi udajmi a das iba registrovat a je to OK...
Citace:
nemusis nic menit.. ono ti to vypise taku blbost s tvojim menom a ostatnymi udajmi a das iba registrovat a je to OK...
proc tedy potom toto : http://www.chello.cz/Podpora/_aste_o...eni_chello/#b1
tak mozno to je u Vas ale ja ked som menil dosku a spustil prehliadac tak mi to vyhodilo okno s mojimi udajmi a to bolo vsetko.. aj som sa neskor pytal na zakaznickej linke chella a povedali ze je to v pohode... to mozno len to vase chello ma take podmienky..
Citace:
tak mozno to je u Vas ale ja ked som menil dosku a spustil prehliadac tak mi to vyhodilo okno s mojimi udajmi a to bolo vsetko.. aj som sa neskor pytal na zakaznickej linke chella a povedali ze je to v pohode... to mozno len to vase chello ma take podmienky..
aha, tak to se omlouvam, nevedel jsem, ze se jedna o SK
ok... bo co som si tak vsimol tak kazde chello ma vo svojom state ine podmienky. neviem ci je to pravda ale myslim ze chello CZ ma limitovane data.