Kalibrace audigy-vzdalenosti repro
Zdravim,mam tady takovej mensi problem,jak mam nastavit vzdalenost beden od sebe,abych me to neslo z jedne strany vic.Dival sem se na kalibraci primo v THX setup console a nejak sem to nepochopil..rad bych to mel tak abych byl proste prostred nebo aby to z jedne strany nehralo vic..Diky za nazory
Re: Kalibrace audigy-vzdalenosti repro
Citace:
Původně odeslal butcherson
Zdravim,mam tady takovej mensi problem,jak mam nastavit vzdalenost beden od sebe,abych me to neslo z jedne strany vic.Dival sem se na kalibraci primo v THX setup console a nejak sem to nepochopil..rad bych to mel tak abych byl proste prostred nebo aby to z jedne strany nehralo vic..Diky za nazory
V THX setupu se spise nastavuji zpozdeni a uhly. Nejlepe tohle vyladis v Surround Mixeru, v zalozce Advanced ;)
Citace:
Původně odeslal Caleb
V THX setupu se spise nastavuji zpozdeni a uhly. Nejlepe tohle vyladis v Surround Mixeru, v zalozce Advanced ;)
Ta zalozka level (dB) je jako zpozdeni? ja myslel ze hlasitost...aspon se to podle toho tak chovalo...
Ale treba kdyz jsem nastavil z -12dB u zadnich repro na +3 dB abych zadek vic slysel tak po spusteni her se to vetsinou vrati na -12dB (to je max).
tak mozna to nakonec ty dozvuky budou...
Jinak zmenu uhlu jsem moc nepoznal ale vzdalenost od repra jo...
Citace:
Původně odeslal zarkow
Ta zalozka level (dB) je jako zpozdeni?
z Distance se pocita zpozdeni.
Citace:
Původně odeslal zarkow
po spusteni her se to vetsinou vrati na -12dB (to je max).
Prave proto to nastav v surround mixeru
v suround mixeru mam vsechny vytazeny naplno...ale nechapu proc se porad meni ta zadni vzdalenost a level...a to dokonce u jednou zadniho satelitu se automaticky nastavi treba 2 a u druheho nula...Proste rozdilene..pak by to dozvuky ale pocitalo pro blbe...pro kazdy kanal jinak
bohuzel ten surrounf mixer si to nejak nepamatuje. Ja jsem to resil tak, ze jsem ty repro lepe rozmistil :-) pokud nemas verzi platinum/platinum ex (jako ja) anebo pokud je mas a dokazes ozelet dalkovy ovladac (ja urcite ne), tak si stahni a testni KX drivers. Je tam hafol nastaveni vic. Kdyz jsem to nainstaloval a nastavil u kamose, tak ten jenom s sokem v obliceji oznamil: "ono to hraje". :-)