Hledám pro něj ovladač k displeji pro Win 95-98. Neleží náhodou u někoho? Nic se mi nepovedlo vygooglit, je to už docela starožitnost.
Printable View
Hledám pro něj ovladač k displeji pro Win 95-98. Neleží náhodou u někoho? Nic se mi nepovedlo vygooglit, je to už docela starožitnost.
Pro displej nebo spis pro grafiku? Zkus si spustit nejaky diagnosticky soft (Aida, Everest, Sandra..) treba zjisti typ grafiky ;-) Pak bude jednodussi hledat ovladac.
Alebo HWiNFO32 pre DOS. Nechce sa mi verit, ze by vo Windowsoch nebol driver na grafiku, co tam je. Display sa nastavi Laptop LCD panel (podla rozlisenia).
jj hwinfo pro dos mi nasel grafiku na vcelku starem notasu (486 s nejakou vl-bus gk), wokna pro ni tusim drivery nemely :-(
Pro grafiku jsem nakonec něco našel, není to sice přímo pro tenhle, ale jede to. Hledám něco přímo pro display, teda jestli něco takového mimo toho co je ve woknech vůbec je.
Pro displej neni potreba (proc taky, maximalne barevny profil...), staci vybrat obecny driver pro LCD s danym rozlisenim.
OK, dík všem.