-
Asrock K7VT6-C
Nemáte někdo zkušenost s touto deskou ?
Všiml jsem si,že když je ticho,tak při pohybu kolečkem na myši se ozývají zvuky z počítače.Z repráků to není,protože jsem je vypnul a dělá to stále.Jinak deska maká super a je stabilní.
Nemáte někdo na tuto desku český manuál?
Díky za radu.
-
Re: Asrock K7VT6-C
to piskani zpusobuji ty male civky.Jsou soucasti napajecich obvodu procesrou, piskani se vetsinou objevi az kdyz nataktujes.Prstem vzdycky sahni na jednu z nich a kdyz poznas ktera piska (kdyz se ji dotknes/malinko na ni zatlacis tak by to melo prestat) tak ji muzes zkusit zakapnout vterinovym lepidlem.Obcas to prestane.
-
Tak jsem hledal kde ta deska vydává zvuky,a nic jsem nenašel.Když jsem poslouchal odkud ty zvuky jdou,tak to vypadá na zdroj.Otevírat ho nechci,protože je v záruce.Snad to časem přejde samo.
Nevíte ještě někdo co znamená "hybrid booster safe overclocking". Je to napsané u této desky,a nějak nechápu k čemu je to dobrý. Dík
-
Mela by to byt takova bezpecna OC technologie http://www.asrock.com/news/hybrid-booster.htm .
-
Tak je po zvukách.Dělal to zdroj.Zkusil jsem dát jiný zdroj (stejný výrobce i typ,jen jiný datum výroby) a je klid.