Re: Ktery chladic na disk
Mam toho SilentMaxxe a jsem hodne spokojenej. Z Raptota je razem tichy disk. S ostatnima zkusenost nemam.
O SilentMaxxu jsem slysel jen to nejlepsi. Otazkou zustava, zda za mensi peniz, (levnejsi SCYTHE) nebude stejne muziky? Jde mi o to, abych nedal za SilentMaxxe cca 1300 Kc a pak nezjistil, ze ten levnejsi SCYTHE odhlucni a chladi lepe. Nema nekdo zkusenosti s tim levnejsim SCYTHEM? Ja bych nerad kupoval zajice v pytli a dosavadni favorit pro me je stale SilentMaxx (dle zkusenosti lidi co ho maji), ale stale je o 400 drazsi ..... :(
Citace:
Původně odeslal Pitrs82
O SilentMaxxu jsem slysel jen to nejlepsi. Otazkou zustava, zda za mensi peniz, (levnejsi SCYTHE) nebude stejne muziky? Jde mi o to, abych nedal za SilentMaxxe cca 1300 Kc a pak nezjistil, ze ten levnejsi SCYTHE odhlucni a chladi lepe. Nema nekdo zkusenosti s tim levnejsim SCYTHEM? Ja bych nerad kupoval zajice v pytli a dosavadni favorit pro me je stale SilentMaxx (dle zkusenosti lidi co ho maji), ale stale je o 400 drazsi ..... :(
Ci bude alebo nebude viac muziky za menej penazi ti povie len clovek co ma skusenost s viac ako jednym takymto "zariadenim". Este som ale nevidel neposkojeneho majitela Silentmaxxu (ja nelutujem ani jednu korunu co som do neho vrazil), pretoze je to naozaj spicka. Absolutne ticho + chlad (samozrejme musi byt pohyb vzduchu v bedni)
vsetko je to sice pekne, ale co ma robit clovek ktory ma viac diskov? dve take srandy si kupit je naozaj luxus
Citace:
Původně odeslal kvoco
vsetko je to sice pekne, ale co ma robit clovek ktory ma viac diskov? dve take srandy si kupit je naozaj luxus
ma pri kupovanim viac diskov mysliet na vsetky veci a kupit radsej jeden velky. Ked mam dve auta tiez zozeru viac benzinu a maju vacsie naklady. Alebo improvizovat. Viz. uz rozoberany KAMA BAY (pri troske fantazie sa da urcite pekne nasadit do case a chladit). Co sa tyka odhlucnenia, skusil by som to v kombinacii s lacnejsim disktwinom.
edit: ja mam takisto dva disky a Silentmaxx mam iba na systemovom, ktory seekuje, datove nepredpokladam ze seekuju tak strasne, aby boli potreba stisovat. Ak si niekto kupi disk, ktory sa toci ako cinkularka -> jeho problem (vid prva moja veta)
povedz mi ktory disk v raide0 seekuje menej? ja som si spravil home made riesenie...vybral som hhd kos, dal ho pod mechaniku...oblozil penou a pred to dal 9cm fan a je to lepsie, lebo predtym sa mi to vsetko ozyvalo v case