Re: Viry v Auto Keylogger
No podívej, z hlediska toho antiviru to tak skutečně je, on "neví", že si tam chceš dobrovolně dát spyware. To je normální, naopak je dobrý, že antivir funguje.
Napiš, jaký máš antivir a co přesně to hlásí, nechce se mi věřit, že by ti prostě NEDOVOLIL si to nainstalovat. Třeba Avast by mi označil "zavirovaný soubor", ale zároveň nabídl možnost "žádná akce" - tj. instalace by normálně proběhla (už jsem si jednou takovej sh.it taky instaloval ;-)
Eventuelně si antivir, resp. jeho modul rezidentní ochrany, před instalací prostě vypni.
no ja jsem to blbe napsal, on mi to dovoli nainstalovat, pokud dam zadna akce no. Mam Avast a hlasi ze tam je vir: Win32:Trojan-gen. {UPX!}.
No tak to ignoruj :-)
Ale bylo by blbý, kdyby to okno vyskakovalo i na uživatele, který u toho PC bude sedět :-)
Nejsem si jist, zda se někde v Avastu dá program označit jako safe... a taky je otázka, jak často to okno bude vyskakovat. Avast je v tomhle dost krutě dotěrnej...
Avastu se daj nastavit soubory/adresáře, který bude ignorovat.
No ten keylogger stejne nejak nefunguje, hned po nainstalovani a spusteni to po me chce heslo, ktere jsem tam nikdy nezadaval. Samozrejme, ze ho neuhadnu a nepusti me dal. Kazdopadne i kdyz je spusteny, tak Avast porad hlasi v pameti vir... Je to program naprd. Neznate nejaky podobny, ktery by fungoval normalne? Diky moc... :-/