Ati Mobility FireGL v5000 - jake drivery
v ntb HP nw8240 mam ATI mobility FireGL v5000 (based on x700), mozna to bude znit jako lama dotaz, ale je to muj prvni NTB a rovnou s ne celkem standartni grafrikou, tak jake ovladace mam pouzivat?
1) HP originaly
2)ATI catalyst
2a) Catalyst obyc
2b) Catalyst mobility
2c) Catalyst pro FireGL karty
3) 3rd party - omega/dna
a jeste jeden lama dotaz, jak se zorientovat ve versich Catalystu? v ovladacich panelech mam v Display - pokročilé - Možnosti:
8.201-blablabla
a v detailech:
2D verze: 6.14.10.6587
Zobrazit verzi ovladace: 8.201-blablabla
verze ovladaciho panelu: 6.14.10.5173
Kde z toho vykoukam jakou verzi Catalystu pouzivam (?polozka 2D?). Tohle je moje prvni ATI karta po hoooodne dlouhy dobe, tak prosim o schovivavost...
Kde sezenu posledni OpenGL drivery?
Vim ze toho je hodne a ted budu za total trotlika, ale tohle mi fakt hlava nebere, zvlast ted o zkouskovym...
Re: Ati Mobility FireGL v5000 - jake drivery
predpokladam ze ked to je "CAD/CAM worxtation" tak jedine fireGL ovladace a to ci uz orignal HP alebo caty
tak prave ze ty FireGL catalysty nejdou... mam totiz MOBILITY FireGL a v releas-notech je podpora pro ATI Radeon FireGL, nikoliv pro Mobility... proto se ptam (samo sem zkousel)
takze:
1) Funguji, ale stara verze - 8.201-blablabla
2a) NE
2b) NE
2c) NE
3) nezkouseno
jedinej zdroj teda jsou HP stranky? no to teda potes koste...
pre nV karty existuje nieco ako modifikacia .inf suborov, ktore sa tak nejak staraju o to, aby to slo aj na ine karty, nieco take snad bude aj pre athi :)
tak presnejsie viz this http://www.theinquirer.net/?article=28636
Tak to doplnim:
1) funguji bez problemu, certifikovane pro CAD
2a) nejde nainstalit + po modifikaci se hlasi v systemu jako x700, bez certifikace, nestabilni 3D
2b) nejde nainstalit ani moddnout
2c) nejde nainstalit ani moddnout
3) Omega 6.5 based - BSOD
dalsi celkem dobry zdroj je primo www.autodesk.com, kde jsou ke stazeni rel. aktualni ovladace se zarucenou certifikaci (nutno mit aktualni Hardware_library_registry)