Recenzia Scythe Mine SCMN - 1000
Tak vonku je ďalsia recenzia na Scythe Mine SCMN - 1000 opäť od bykermotyla. Na úrovni naozaj :)
ODKAZ: http://www.pretaktovanie.sk/modules....d&v=1149076100
Pre porovnanie ten istý chladič na teste v Svethardware:
http://www.svethardware.cz/art_doc-6...D00677760.html
Re: Recenzia Scythe Mine SCMN - 1000
Co ten thumbscrew na stycne plose? Bacha, abych si nesel stezovat, treba na lamparnu :)
http://www.svethardware.cz/sh/media....ElemFormat=jpg
:)) nechaj si to patentovat :D btw mna by asi sralo, ze to ma 10cm fan tj. nejde tam len tak vymenit ked sa pokazi :(
Citace:
Původně odeslal MadCap
:)) nechaj si to patentovat :D btw mna by asi sralo, ze to ma 10cm fan tj. nejde tam len tak vymenit ked sa pokazi :(
No to je šance jako kdyby mi měla prasknout guma u trenek :D
Mimochodem do Mine asi půjdu, okruh mi neuchladí s tím jak ho mám CPU i obě grafiky, takže na CPU vzduch a na grafiky vodníka
2Madcap: no mozeme uvazovat ze tam das aj 120mm (ale 25mm siroky) vetrak a uchytit ho pojde. Ako sa to bude spravat je vec druha :).
2Spajdr: ha niekto nam pekne upgradoval (OT). Ja by som asi skor siahol pol NINJA Plus.
Koukám na ty srovnávací testy a pořád si říkám, že můj Ninja na 600 ot/m je prostě super řešení v poměru hluk/výkon... Myslím, že na dlouho dobu tím je chlazení procesoru vyřešené a bude se to v dané kategorii těžko překonávat nějakým zásadním způsobem.
to Darth Maul :Ninja je na pri nízkych prietokoch vzduchu neprekonateľná a ako hovoríš, dlho aj bude. Nie je problém ju prevádzkovať aj ako pasív pri rozumnom Airflowe v bedni, uchladí tak väčšinu procákov (samozrejme nie tých pár žravejších kúskov).
to MadCap : Stať sa môže, že fan odíde (všetko je pominuteľné), ale vo výmene za iný problém nevidím, vojde tam akýkoľvek bežný fan široký 25mm s veľkosťou v rozmedzí 60-140mm. Takže výber prípadnej náhrady je myslím hodne široký.
to Vitus : Nie som istý, ale má to byť post na mňa? Ak áno:lol: . Hodne recenzentov toto používa, tak ako aj ja vo všetkých reckách. Takže o čom? :lol: Nebolo by rozumnejšie baviť sa skôr o samotnom chladiči, než o nevydarených pieskovych koláčkoch na detskom ihrisku?
Citace:
Původně odeslal Spajdr
No to je šance jako kdyby mi měla prasknout guma u trenek :D
Mimochodem do Mine asi půjdu, okruh mi neuchladí s tím jak ho mám CPU i obě grafiky, takže na CPU vzduch a na grafiky vodníka
Nebolo by skor rozmunejsie prikupit nejaky vykonnejsi radiator ? Samotny kadet to co chladis nemoze zvladnut:(
Citace:
Původně odeslal Bikermotyl
to Vitus : Nie som istý, ale má to byť post na mňa? Ak áno:lol: . Hodne recenzentov toto používa, tak ako aj ja vo všetkých reckách. Takže o čom? :lol: Nebolo by rozumnejšie baviť sa skôr o samotnom chladiči, než o nevydarených pieskovych koláčkoch na detskom ihrisku?
Vsak v pohode, to si clovek nemuze ani trosku rejpnout, aby hned nedostal po tlame? :)
ako moze procesor s TCM 65 dosiahnut teplotu 70 stupnov?
Citace:
Původně odeslal tomase
ako moze procesor s TCM 65 dosiahnut teplotu 70 stupnov?
Chlape, úplne normálne. A nie len 70°C, ale napr. aj 75°C pri testovaní v jednej staršej recenzii s Freezerom ;)
http://www.bikermotyl.szm.com//pc_obr/pasiv_Freezer.gif
mna by skor zaujimalo co na tu teplotu "hovori" tepelna poistka...
Citace:
Původně odeslal tomase
mna by skor zaujimalo co na tu teplotu "hovori" tepelna poistka...
Nič, je ticho :) Už som s ním ťahal aj 80°C a no problema. V BIOSe som mu samozrejme také teploty musel povoliť. Inak by sa nedalo zopár vecí otestovať.
Citace:
Původně odeslal Bikermotyl
Nič, je ticho :) Už som s ním ťahal aj 80°C a no problema. V BIOSe som mu samozrejme také teploty musel povoliť. Inak by sa nedalo zopár vecí otestovať.
naco tam potom ta poistka je? Nechce sa mi verit, ze nastavenim BIOSu sa da "obist"... U mna pri 65stupnoch (winchester) off
TCM je maximalna teplota povolena ale na vrchu IHS (alebo na povrchu jadra ??? ), nie? Takze priamo v jadre moze byt vacsia, kvoli prenosu tepla, dufam, ze sa nemylim hh :P