Koupe zvukovky (dobra x levna)
Jakou zvukovku by jste me doporucili? Budu ji pouzivat na poslech budby a na hrani her. Cena-cim min, tim lip.
co rikate na tady tuto: http://www.cechcomputer.cz/Creative/...ULK_g4950.html
nebo tuto: http://www.htmmobil.cz/Creative/Zvuk...ULK_g4948.html
diky za vase tipy.
Re: Koupe zvukovky (dobra x levna)
Mam doma Audigy 1 asi dva roky a k prumernym bednam typu Creative 3300 2.1 naprosto v pohode...
Strašně nerad to říkám, ale pokud myslíš požitek her seriózně, určitě bych přitlačil, fakt se to vyplatí. Taky jsem léta jel na Live! či Audigy... ale to vše je naprosto nesrovnatelný s X-Fi.
Vím, že je to za víc peněz, ale vyplatí se to.
Jinak si myslím, že úplně stačí Audigy... ale ve srovnání s poslední řadou je to nic.
Citace:
Původně odeslal 24-bit
Taky jsem léta jel na Live! či Audigy... ale to vše je naprosto nesrovnatelný s X-Fi.
Ono uz je EAX5? Nejaka hra to uz podporuje? Nebo v cem je X-Fi ve hrach nesrovnatelna s Audigy? ???
2Neller: Ta Audigy4 bude v pohode, SE - bych nekupoval, to je zase nejakej osekanej smejd.
2Neller: Mam naprosto stejny nazor jako Caleb. S A4 budes imo spokojeny. To co tu pise 24-bit je imo celkem nesmysl. A rozhodne se to nevyplati :)
Pánové, ruku na srdce - a kdo z vás X-Fi skutečně měl či máv PC?
Kdybyste ji totiž OPRAVDU někdy měli v ruce, mluvili byste úplně jinak... nevím co na to jinak říct.
Jasně, mějte svoje Audigy ještě 50 let, máte pravdu, nic lepšího není.
Citace:
Původně odeslal 24-bit
Pánové, ruku na srdce - a kdo z vás X-Fi skutečně měl či máv PC?
Kdybyste ji totiž OPRAVDU někdy měli v ruce, mluvili byste úplně jinak... nevím co na to jinak říct.
Jasně, mějte svoje Audigy ještě 50 let, máte pravdu, nic lepšího není.
Ano X-Fi sem doma nemel, ale s nekolika vlastniky sem hovoril, recenzi a testu sem precetl nespocet.
X-Fi oproti Audigy (bavime se ted pouze o hrach) podporuje pouze EAX HD5.0 (neni mi znamo ze by ho nejaka hra podporovala), dale ma jeste specialni mod pro sluchatka a podporuje az 128 zvuku oproti 64 u Audigy ve 3D (toho myslim vyuziva Bf2).
Nikdo tu nerika, ze Audigy je nejlepsi, ale zvukovka za 1000Kc, ktera podporuje az EAX 4.0 HD je myslim si pro neprilis narocneho uzivatele dobrou volbou.
Pokud mas pocit (nebo si to dokonce primym testem porovnaval), ze X-Fi hraje ve 3D vyrazne lepe, budu jedine rad, kdyz se s nami o prislusne zkusenosti podelis.
Caleb: brácho, po tom "uvítání" v tomhle threadu ze strany tebe a toho druhýho uživatele fakt nemám tak extra chuť tady tu kartu obhajovat, ale přesně jsem čekal, že začneš mlít něco o "kámoších" a "že sis to přečetl na netu". Já mluvím jedině o tom, že jsem si ten krám přinesl, dal do PC a při prvním přehraným zvuku jsem spadl na zadek... oproti čemukoliv, co jsem kdy měl, to byl úžasnej rozdíl - samozřejmě za podmínky kvalitních repro a sluchátek.
Nemusíš mi povídat nic o produktech Soundblaster, měl jsem za posledních 10 let doma asi tak 7... a proto si myslím, že vím o čem mluvím.
Cpát sem něco o tom, že to podporuje nějakou hrama nepodporovanou verzi 5.0 a proto "je to na ho..o a o ničem" je prostě úsměvný.
O čem já mluvím je to, že když jsem si prostě X-Fi koupil - a ne proto, že bych se topil v prachách, ale že jsem prostě uznal, že doba Audigy už skončila a přišel nový král a to je X-Fi - tak jsem prostě ten rozdíl poznal i jako uživatel a nedalo se to přehlídnout. Nebudu se tu rozepisovat o všech vychytávkách, nejsem takový odborník - raději sem dám odkaz na recenzi, která myslím moje slova o smysluplnosti X-FI potvrzuje: http://www.pctuning.cz/index.php?opt...1&limitstart=3
Ale asi je to OT, takže v návaznosti na původní thread zůstaneme u tý Audigy (1), pokud autor hledá levnou a kvalitní kartu. Jen jsem chtěl ukázat nový úhel pohledu.
Spis sem reagoval na to, ze Live a Audigy hazes do jednoho pytle - s tim zasadne nesouhlasim, protoze v soucasnost se Audigy muze porad porovnavat s X-Fi co se tyce ozvuceni her (ano, zase ony omilane verze EAXu). Ani z hlediska dopadu na vykon se trojnasobna investice do X-Fi dneska nevyplati, proto sem se ptal, zda ma X-Fi vyrazne kvalitnejsi efekty ve hrach (protoze na ne je tento thread soustreden). Odpovedi typu "jsem spadl na zadek" toho moc nereknou. Kdyby si ale rekl ze na tech a tech repracich v te a te hre je vyraznej rozdil v kvalite zvuku oproti Audigy, nereknu ani popel.
Jinak co se tyce novych technologii ktere X-Fi podporuje, ve hrach ma smysl pouze onen "CMSS-3D Headphone", v podstate jedina technologie, kvuli ktere bych byl ochoten si X-Fi koupit. Prinos pseudotechnologii jako "24-bit Crystalizer" pro hry nebo i poslech huby tu snad rozebirat nemusim.
Sam do budoucna hodlam X-Fi koupit, proto sem vdecen za kazdy postreh a zkusenost. Ale ostre sem reagoval proto, protoze neverim ze X-Fi oproti Audigy je takovy pokrok jako byla Audigy oproti Live (ano, opet mluvim o EAXu).
Nemam zajem se tu hadat, ale tvoje posty jako X-Fi je nejlepsi protoze proste proto toho ostatnim moc nereknou. Rozhodne te taky nemam zajem nejak urazet nebo shazovat, pokud nejaky muj post takto vyznel, omlouvam se.